26 sij 2022

Alati i tehnike za uspješno poslovno pisanje (Webinar)

Opis:

Na ovom webinaru polaznici će naučiti, na temelju brojnih savjeta, primjera i zadataka, kako pisati poslovne poruke u tri koraka (od profiliranja publike do organizacije sadržaja i vizualnog dojma). Analizirati će se primjeri dobre i loše pisane poslovne komunikacije. Na webinaru će se proći kroz najčešće gramatičke i pravopisne pogreške u hrvatskom jeziku uz savjete kako pisati kraće, a učinkovitije poslovne poruke. Pritom će se primijeniti upute za naglašavanje pozitivnosti i korištenje “ti-stava”. Jezični alati koji će se predstaviti polaznicima olakšat će i ubrzati njihovu buduću pisanu korespondenciju.

 

Po završetku programa, polaznici će:

 • brže i konciznije pisati emailove, izvještaje, dopise
 • lakše detektirati pogreške u formatiranju, pravopisu i stilu
 • pisati poruke s fokusom na primatelju poruke
 • primjenjivati savjete za bolje korištenje Worda i Powerpointa.

 

Kome je program namijenjen:

Svima koji žele unaprijediti svoj poslovni stil pisanja te ga ubrzati alatima i tehnikama osmišljenima upravo za efikasno pisanje poruka u poslovnom okruženju.

 

Potrebna predzanja:

Hrvatski jezik.

 

Način izvođenja seminara:

 • prezentacija
 • vježbe
 • istraživanja.

 

Predavač na seminaru:

dr.sc. Zdravka Biočina doktorirala je 2019. godine na Poslijediplomskom doktorskom studiju lingvistike Sveučilišta u Zagrebu, a na istome sveučilištu je i diplomirala 2014. godine govorništvo i primijenjenu lingvistiku. Dobitnica je nagrade Franjo Marković za znanstveni rad. 2020. godine završila je međunarodnu zimsku školu argumentacije te MINI MBA fokusiran na krizno upravljanje na Luxembourg School of Business. Predavačica je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gdje izvodi nastavu iz kolegija Govorništvo i Poslovne komunikacije na hrvatskome i engleskome programu. 2021. godine bila je gostujući predavač na diplomskome studiju na Mälardalen University u Švedskoj. Radila je kao fonetičarka na TV Student na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te kao mentorica govorničke škole Grgur Ninski Pravnog fakulteta u Splitu. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama iz područja govorništva i komunikacija te objavljuje znanstvene radove iz tih područja.

 

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 24.01.2022. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 799,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za webinar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma.

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 5 radnih dana prije početka edukacije. U slučaju da ne zaprimimo uplatu kotizacije najkasnije 5 radnih dana prije početka edukacije, smatrat će se da ste otkazali svoje sudjelovanje na edukaciji. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatci koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim internim analizama i ni u kom slučaju neće biti dani trećim stranama. Vaše podatke po Vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

EVENT SPEAKERS

 • Zdravka Biočina
  PhD, lecturer

  Zdravka Biočina

  Social Links

Alati i tehnike za uspješno poslovno pisanje (Webinar)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar