10 lip 2021

Asertivna komunikacija (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Asertivna komunikacija ključna je za uspješno poslovno, ali i privatno komuniciranje. Naziva se i najzdravijim komunikacijskim stilom jer je u fokusu problem, a ne osoba, drugim riječima omogućava uspješno rješavanje problema na zadovoljstvo sviju strana (win-win situacija). Na webinaru ćemo naučiti razlike između različitih stilova komuniciranja te uvidjeti zašto su ja-poruke poželjne. Formula asertivne komunikacije olakšat će polaznicima shvaćanje i primjenu naučenog.

 

Po završetka programa, polaznici će:

  • znati odlike asertivnog stila komuniciranja
  • naučiti razliku između asertivnosti i agresivnosti
  • primijeniti učinkovito asertivno komuniciranje u poslovnoj i privatnoj sferi.

 

Kome je program namijenjen:

Svima koji žele biti uspješni u interpersonalnoj komunikaciji – poslovnoj i privatnoj.

 

Način izvođenja seminara:

Predavanje sa zadacima i primjerima.

 

Predavač:

dr.sc. Zdravka Biočina doktorirala je 2019. godine na Poslijediplomskom doktorskom studiju lingvistike (Sveučilište u Zagrebu). Dobitnica je nagrade Franjo Marković za znanstveni rad. Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa izvodi nastavu na hrvatskome i engleskome jeziku iz predmeta Govorništvo i Poslovne komunikacije. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama iz područja govorništva i komunikacija te objavljuje znanstvene radove iz tih područja.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 10.06.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 450,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

 

 

 

Asertivna komunikacija (WEBINAR)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar