17 tra. 2020

Bootcamp za mlade poduzetnike – Osnove financija (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

Prvi modul: OSNOVE FINANCIJA

 

Po završetku programa, polaznici će:

  • interpretirati kako se mladi poduzetnici pozicioniraju u ekonomskom okruženju
  • razumjeti kako funkcioniraju osnovne financije u poduzetničkom okruženju
  • upoznati financijsku strukturu svojeg poduzeća
  • analizirati kako teče novac kroz poduzeće – otkriti što su to izvori, a što upotrebe novca.

 

Kome je program namijenjen:

Mladim poduzetnicima: onima koji planiraju razvoj ideje pa sve do onih koji tek ostvaruju svoje prve rezultate

 

Napomena: Predznanje nije potrebno.

 

Način izvođenja:

Studija slučaja, interaktivni primjeri, primjeri modela.

 

Predavač:

Dina Vasić, MBA je nagrađivana doktorska kandidatkinja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani te viši predavač na Katedri za financije i računovodstvo Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Područje rada su joj korporativne financije i poduzetničke financije. Njezin rad prepoznat je u međunarodnoj znanstvenoj zajednici kroz niz poziva na vodeće svjetske konzorcije, priznanjima za najbolje doktorsko istraživanje, nizom stipendija i potpora za istraživački rad. Godinama djeluje i kao mentorica CFA Research Challenge timova na međunarodnoj razini.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 16.04.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Kontakt:

e-mail: info@zsemakademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

Bootcamp za mlade poduzetnike – Osnove financija (WEBINAR)

Podijeli seminar