21 ruj 2020

Ciljani online marketing (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Opis webinara:

Većina poduzeća se susrela s pojmom „organsko pretraživanje“ i „stvaranje sadržaja“, koje naspram skupih oglašivačkih kampanja na tražilicama i portalima zvuči kao odličan način da besplatno, uz malo truda, dođemo do novih kupaca. No većina poduzeća upadne u zamku i krene samo „stvarati sadržaj“ bez da razmisle o kontekstu, te za koga ga rade i koji cilj isti treba postići.

Kao i kod većine marketinških aktivnosti cilj marketinga je povećanje prodaje, ali najviše služi za podizanje svijesti o brandu i to kroz edukaciju tržišta o vašem proizvodu ili usluzi te načinu na koje isti može pomoći vašoj ciljanoj publici. Takva pozitivna svijest o brandu i povezivanje s njime, dugoročno će dovesti do ostvarenja poslovnog cilja, odnosno kupovine.

Kako bi kreirali uspješnu strategiju za marketing, poduzeća moraju imati jasno definiran poslovni cilj: bilo da je riječ o startupu koji traži ekspoziciju na ciljanim tržištima, bilo da želite svoj proizvod razdvojiti od konkurencije ili jednostavno ne možete zatvoriti prodaju bez obzira na velik broj korisinika kojima pristupate raznim kanalima.

Također, potrebno je znati korisne online alate koji nam mogu pomoći u istraživanju tržišta te mjerenje uspješnosti marketinga.

 

Kroz ovaj webinar naučit ćete:

  • definirati poslovni cilj za marketinšku strategiju
  • definirati ciljanu publiku
  • definirati status ciljane publike u kupovnom ciklusu.

Razumjevanje ovog područja te kako općenito funkcionira će vam omogućiti da poslovni ciljevi i vrijednosti koje komunicirate budu uravnoteženi, a strategija pravilno izvedena.

Također, upoznat ćete se s važnosti lokalne optimizacije, SEO optimizacije web stranica te pisanje sadržaja usmjerenog na rješavanje problema kupaca, koji sinergijski pomažu pri ostvarenju mjerljivog poslovnog cilja.

Kroz webinar će se svaka tema obraditi kroz slučajeve iz prakse te ćete naučiti primjenjivati alate kao što su: Google Analytics, Google Adwords, Google Keyword Planer, Google My Business, Google Trends, Facebook Audience Insights, itd.

 

Kome je program namijenjen:

  • tvrtkama koje žele optimizirati svoju online prisutnost
  • svim pojedincima koji žele razumjeti što sve utječe na optimizaciju online prisutnosti

 

Predavač:

Philip Vranešić, MBA završio je preddiplomski studij programa Ekonomija i management na Zagrebačkoj Školi Ekonomije i Managementa (ZŠEM) u Zagrebu, 2014. godine. Sredinom 2018. godine završio je i diplomski studij na ZŠEM-u, MBA program, Management Informacijskih Sustava, sa jednim semestrom razmjene u Singapuru na Nanyang Technological University (NTU). Počeo je raditi na ZŠEM-u 2014. kao asistent na katedri za Informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), a sada je predavač na katedri za Management, poduzetništvo i digitalnu transformaciju. Od početka karijere je usko vezan uz tehnologiju kako bi se specijalizirao na području IT managementa te online marketinga. Napisao je preko 10 znanstvenih radova, analizirajući podatke kroz razne programe te na taj način sudjelovao i skupljao iskustvo na internacionalnim konferencijama.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 21.09.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 899,00 kn  + PDV

Nova cijena: 550,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Prijaviti se možete putem e-maila:

info@zsemakademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

Ciljani online marketing (WEBINAR)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar