05 lis 2020

Design Thinking i inovativnost (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u poslovanju, ovaj webinar vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete uz savjete moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

 

Način izvođenja seminara:

  • predavanje
  • radionica

 

Predavač:

Ivija Bernatović, MBA je doktorandica na School of Economics and Business, Sveučilišta u Ljubljani, Slovenija. Direktorica je Centra za poduzetništvo i inovacije pri Zagrebačkoj školi ekonomije i management, gdje je i viši predavač iz kolegija Poduzetništvo, Design Thinking i Upravljanje projektima. Usavršavala se na sveučilištima John Carroll (SAD), St. Ambrose (SAD) I Luxembourg School of Business (Luxemburg). Design Thinking kolegije i radionice držala je studentima University of Sussexa (UK), Universidad de Monterrey (Meksiko), Nanyang Techological University (Singapur), kao i tvrtkama HELB, ali i organizacijama HUP itd. Aktivno prevodi i redaktira knjige iz područja poduzetništva i design thinkinga poput Change by Design (Tim Brown, IDEO), Disciplinirano poduzetništvo (Bill Aulet, MIT), sudjeluje u Erasmus+ sport projektu u izradi metodologija i autorica je nekoliko istraživačkih i stručnih radova.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 14.10.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Prijaviti se možete putem e-maila:

info@zsemakademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

Design Thinking i inovativnost (WEBINAR)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar