01 pro 2021

Design Thinking i inovativnost (WEBINAR)

 

ONLINE SEMINAR

 

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u poslovanju, ovaj webinar vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete uz savjete moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

 

Tematske cjeline:

 • Design thinking metodologija
 • Učenje kroz primjere uspješnih implementacija design thinkinga
 • Crash course – design thinking.

 

Po završetku edukacije polaznici će:

 • Poznavati metodologiju design thinkinga
 • Moći primjenjivati dijelove design thinking i u svojim odjelima.

 

Način izvođenja seminara:

 • Predavanje
 • Radionica.

 

Predavač:

Ivija Bernatović, MBA je doktorandica na School of Economics and Business, Sveučilišta u Ljubljani, Slovenija. Direktorica je Centra za poduzetništvo i inovacije pri Zagrebačkoj školi ekonomije i management, gdje je i viši predavač iz kolegija Poduzetništvo, Design Thinking i Upravljanje projektima. Usavršavala se na sveučilištima John Carroll (SAD), St. Ambrose (SAD) I Luxembourg School of Business (Luxemburg). Design Thinking kolegije i radionice držala je studentima University of Sussexa (UK), Universidad de Monterrey (Meksiko), Nanyang Techological University (Singapur), kao i tvrtkama HELB, Atlantic grupa ali i organizacijama HUP itd. Aktivno prevodi i redaktira knjige iz područja poduzetništva i design thinkinga poput Change by Design (Tim Brown, IDEO), Disciplinirano poduzetništvo (Bill Aulet, MIT), sudjeluje u Erasmus+ sport projektu u izradi metodologija i autorica je nekoliko istraživačkih i stručnih radova.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 28.09.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 800,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 5 radnih dana prije početka edukacije. U slučaju da ne zaprimimo uplatu kotizacije najkasnije 5 radnih dana prije početka edukacije, smatrat će se da ste otkazali svoje sudjelovanje na edukaciji. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatci koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim internim analizama i ni u kom slučaju neće biti dani trećim stranama. Vaše podatke po Vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

 • Ivija Bernatović

  Ivija Bernatović

  Social Links

Design Thinking i inovativnost (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar