27 tra 2021

Digitalne strategije u lancima opskrbe (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Po završetka programa, polaznici će:

 • razumjeti utjecaj digitalnih mreža opskrbe i osnovnih elemenata (sinkrono planiranje, dinamična dopuna, inteligentna opskrba, itd.)
 • razumjeti utjecaj COVID-19 na lance opskrbe i ubrzanje digitalizacije
 • definirati ključne izazove u globalnom poslovnom okruženju
 • naučiti metodologiju i primjenjivanje alata za unapređenje lanca opskrbe
 • izraditi analizu lanca opskrbe vaše kompanije te prijedlog digitalnog poboljšanja
 • znati definirati nove strategije u lancima opskrbe
 • izraditi digitalna rješenja za nagle promjene i efekt biča
 • naučiti mjeriti učinak.

 

Kome je program namijenjen:

Srednjem i višem managementu koji su posvećeni promjenama i ubrzanju digitalne transformacije, angažiranim djelatnicima koji žele ovladati metodologijama i alatima upravljanja promjena., projektnim managerima.

 

Potrebna predznanja:

Osnovno razumijevanje upravljanja lancima opskrbe. Napredna znanja su prednost.

 

Način izvođenja seminara:

 • predavanje
 • diskusija
 • zadatci
 • primjeri najboljih praksi
 • poslovni slučajevi.

 

Predavač:

dr.sc. Goran Oblaković prodekan za preddiplomske studije, te voditelj smjera Executive MBA na diplomskom studiju poslovne administracije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Doktorirao je na Odjelu za management, Sveučilište St. Gallen, Švicarska, obranivši disertaciju „Risk Management at the Strategic and Operational Levels of Swiss Banks: Current Status and the Lessons Learned from the Subprime Crisis“. Magistrirao je na Sveučilištu Indiana Southeast, SAD, iz područja strateških financija (MSSF) i poslovne administracije (MBA), gdje je također i diplomirao poslovnu administraciju. Od 2013. je član Katedre za management, poduzetništvo i digitalnu transkofmaciju na Zagrebačkoj Školi Ekonomije i Managementa, gdje predaje kolegije strateški management, management proizvodnih operacija i poduzetništvo. Područja znanstvenog i stručnog interesa su mu upravljanje lancima opskrbe, upravljanje rizicima, i poduzetništvo. Prije nego što je upisao doktorat na Sveučilištu St. Gallen radio je u SAD-u i Europi. Višegodišnje iskustvu iz područja logistike je stekao u kompanijama  Target Crop. i FedEx, te Ujedinjenim Narodima. Također, je radio za Sveučilište Indiana, i nekoliko startup-a. Izvodi inhouse i otvorene seminare iz područja operacijakog i strateškog managementa.  Radio je kao konzultant ili predavač za niz renomiranih kompanija kao što CargoLux, Ericcson, ZABA, Grawe, Podravka, Bambi, itd.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 27.04.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 450,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

 • Goran Oblaković

  Goran Oblaković

  Social Links

Digitalne strategije u lancima opskrbe (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar