14 lis 2022

Dobar glas daleko se čuje

 

Seminar Dobar glas daleko se čuje pružit će vam znanja i savjete koji će vam pomoći u usavršavanju javnog nastupa. Seminar je namijenjen svima koji žele poboljšati govorničke vještine jasnog izražavanja temeljem podizanja kvalitete glasa i držanja, vještine oblikovanja i strukturiranja poruke odnosno sadržaja te vještine potrebne za uspješnu neverbalnu komunikaciju s publikom. S obzirom na to da je glas naš glavni medij putem kojeg prenosimo informacije naučit ćemo vježbe za glas i izgovor koje će doprinijeti tome da se naš glas daleko čuje. Polaznici će saznati za brojne besplatne internet izvore i alate koji im mogu pomoći u pripremi javnih prezentacija. Poseban naglasak bit će na uvjerljivoj neverbalnoj komunikaciji za koju će se iznijeti brojni primjeri. U posljednjem dijelu seminara polaznici će pripremiti svoj govor te ga izvesti pred kamerom. Svaki će nastup biti zasebno verbalno i neverbalno analiziran, a povratna informacija sadržavat će i smjernice za daljnje usavršavanje. S obzirom na to da se trema smanjuje govorničkom naobrazbom, čitavi seminar se bavi (na različite načine) samopouzdanjem u javnom nastupu.

 

Po završetka programa, polaznici će:

 • moći uspješno profilirati publiku te tako privući i zadržati njihovu pozornost
 • naučiti kako prilagoditi argumentaciju svojoj publici
 • ojačati svoj glas i izoštriti izgovor
 • koristiti neverbalne znakove za što uvjerljiviju govornu izvedbu
 • naučiti kako se osloboditi treme pred javni nastup
 • osposobiti se za uspješan javni nastup pred kamerom.

 

Način izvođenja seminara:

 • prezentacija
 • individualne i grupne vježbe
 • priprema i izvođenje govora
 • snimanje kamerom i analiza
 • individualne povratne informacije
 • preporuke za usavršavanje govorne izvedbe.

 

Predavač:

dr. sc. Zdravka Biočina diplomirala je primijenjenu lingvistiku i govorništvo na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2014. godine s radom Govorna izvedba i argumentacija hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu. Iste godine upisuje poslijediplomski doktorski studij lingvistike na Sveučilištu u Zagrebu te brani doktorski rad 2019. godine. Tijekom studija dobila je nagradu „Franjo Marković“ za znanstveni rad.

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa izvodi nastavu na hrvatskome i engleskome jeziku iz predmeta Govorništvo i Poslovne komunikacije.

Za ZŠEM – Poslovnu akademiju održala je seriju webinara, radionica kao i inhouse edukacija. Neki od polaznika edukacija iz područja komunikacije, govorništva, i prezentacijskih vještina dolaze iz kompanija: Atlantic grupa, Ina, Coca Cola, Hrvatska Pošta, Maistra, Auro Domus, Dukat, OTP banka, Turisthotel d.d., Stela Impex d.o.o., ZABA i dr.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 10.10.2022. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 26.09.2022., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 26.09.2022.)*

*Popusti se ne zbrajaju. 

 

 

 

 [/vc_column_text]

[/vc_row]

EVENT SPEAKERS

 • Zdravka Biočina

  Zdravka Biočina

  Social Links

Dobar glas daleko se čuje

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar