18 lis 2022

Etika revizorske struke (WEBINAR)

PROGRAM STALNOG STRUČNOG USAVRŠAVANJA OVLAŠTENIH REVIZORA U 2022.

 

ZŠEM – Poslovna akademija uz suglasnost Ministarstva financija provodi program stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u 2022. godini.

U plan i program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2022. godinu uključili smo teme iz područja računovodstva koje je Ministarstvo financija objavilo kao prioritetne s oznakom „A“ kao i druge računovodstvene teme koje su aktualne i relevantne  za obavljanje revizorskih usluga te teme iz područja ‘ostalo’. Teme se odnose na primjenu Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja i Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja te na aktualnosti koje proizlaze iz njihove promjene. Teme također pokrivaju i porezne aspekte primjene pojedinih standarda. Pohađanjem edukacija dodjeljuju se bodovi sukladno odrađenim satima.

Više o cijelom programu pročitajte na https://www.zsemakademija.hr/event/etika-revizorske-struke-2/ ‎

 

Cilj webinara:

 • prikazati elemente normativne i primijenjene etike
 • razložiti elemente Kodeksa poslovne etike revizora
 • diskutirati, na primjerima iz prakse, izazove primjene etičkih kodeksa.

 

Sadržaj webinara:

 1. opis elemenata normative i primijenjene etike
 2. elementi Kodeksa poslovne etike revizora
 3. metode etičke analize slučajeva.

 

Pohađanjem ove edukacije dobivate 3 boda iz područja ‘ostalo’.

 

Kome je program namijenjen?

Stalno stručno usavršavanje prema planu i programu organizatora namijenjeno je ovlaštenim revizorima, revizorskim vježbenicima te svim ostalim profesionalnim računovođama koji žele obnoviti ili unaprijediti svoja stručna znanja i vještine te ovladati aktualnim promjenama u standardima financijskog izvještavanja te poreznim propisima vezanima uz njihovu primjenu. Aktivnosti prema planu i programu mogu pohađati i svi ostali zainteresirani polaznici koji imaju dovoljno predznanja.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 14.10.2022. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 300,00 HRK + PDV / 39,82 € + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara.

 

Predavači:

izv.prof. dr.sc. Borna Jalšenjak je profesor vodstva i poslovne etikana Luxembourg School ofBusiness u Luksemburgu i na Zagrebačkojškoli ekonomije i managementa u Hrvatskoj. Dr. Jalšenjak također služikao gostujući nastavnik na St. Ambrose University u SAD-u i naFakultetu filozofije i religijskih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu.Područje interesa obuhvaćaposlovnu etiku i društvenu odgovornost, te preklapanje izmeđumenadžmenta (pogotovo teorija vodstva i motivacije) i filozofije (pogotovo filozofskeantropologije). Stručno se usavršavao na IESE Business School u Španjolskoj te je završio ICF-akreditiran program za coaching na Erickson Coaching International u Kanadi. Uz znanstveno-nastavni rad Dr. Jalšenjak je, kao Erickson Certified Professional Coach,predan radu i razvijanjusvoje coaching prakse u Hrvatskoj i inozemstvu.Neke od kompanija za koje je izv. prof. dr. sc. Jalšenjakodržaoinhouse edukacije ili koje susudjelovale nanjegovimotvorenim seminarima:Cemex,Ericsson Nikola Tesla, Erste &Steiermärkische Bank,FINA, HP-Hrvatska pošta,Jamnica, Pevex,Pliva, Podravka,Privrednabanka Zagreb, PwC, Ramiro, Auro Domus, Atlanticgrupa, HrvatskaLutrija,Turisthotel, PBZ, OTPbanka,Valamar i dr.

 

EVENT SPEAKERS

 • Borna Jalšenjak
  Professor at Luxembourg School of Business

  Borna Jalšenjak

  Social Links

Etika revizorske struke (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar