18 ruj. 2020

Financijsko planiranje i modeliranje (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR 

u sklopu BOOTCAMP-A ZA MLADE PODUZETNIKE

 

Više informacija uskoro..

 

Predavač na seminaru:

Dina Vasić je doktorski kandidat na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani te viši predavač na Katedri za financije i računovodstvo Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Doktorsko istraživanje je fokusirano na investicijske odluke poslovnih anđela, te je nagrađeno pozivima na vodeće doktorske konferencije poput Babson Entrepreneurship Research Colloquium (BCERC) i konzorcija Europske akademije managementa (EURAM). Kao dio nastavnog tima Zagrebačke škole ekonomije i managementa predaje niz kolegija na dodiplomskom studiju.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 17.09.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Prijaviti se možete putem e-maila:

info@zsemakademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

Financijsko planiranje i modeliranje (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Podijeli seminar