26 sij 2021

Google Adwords (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Danas sva poslovanja moraju biti online prisutna. Više nije dovoljno da kupci sami dolaze do vas, već je potrebno napraviti korak prema njima putem weba. Premda je Google Adwords servis koji vam nudi mogućnost oglašavanja na webu, u današnjoj online konkurentnosti sva poslovanja se bore za bolje pozicije u oglašavanju svojih proizvoda i usluga. Zato je bitno znati kako oglašavanje na Googlu funkcionira te koji su benefiti online prikazivanja.

Kontrola budžeta, mjerljivost uspješnosti oglasa, mogućnosti targetiranja i optimizacije su samo od nekih prednosti koje Google Adwords nudi. Bitno je da se upravo vaš oglas prikazuje potencijalnom kupcu u pravom trenutku na temelju određenih ključnih riječi koje upisuju ili web stranice koje posjećuju.

Ovaj webinar nudi brzi tečaj Google Adwordsa na kojemu će se pokazati što je, kako funkcionira te kako se kreiraju Google Search i Display kampanje.

 

Po završetku programa, polaznici će:

  • Razumjeti plaćeni online marketing
  • Razumjeti Google Adwords i učinak na webu
  • Kreirati Search i Display kampanje

 

Kome je program namijenjen?

Svima koji su zainteresirani za oglašavanje na webu te žele naučiti kako funkcionira te kako se kreiraju online kampanje.

 

Način izvođenja webinara:

U webinaru će se objasniti kako funkcionira Google Adwords te će se prikazati praktičan primjer kreiranja Google Search i Display kampanje.

 

Potrebna predznanja:

Nije potrebno predznanje.

 

Predavač:

Philip Vranešić, MBA, rođen u North Vancouveru u Kanadi, redovni je predavač na katedri za Management, poduzetništvo i digitalnu transformaciju. Trenutno je doktorand na DBA programu Sheffiled Hallam University-a (SHU) u Engleskoj.

Njegovo prvo iskustvo sa ZŠEM-om kreće 2010. godine upisivanjem preddiplomskog studija ekonomije i managementa. Tijekom studija je stvorio interes prema managementu, marketingu. i općenito prema istraživanju.

Nakon diplome, postaje asistentom na ICT katedri gdje prepoznaje važnost tehnologije u današnjem digitaliziranom svijetu te upisuje ZŠEM-ov MBA program u svrhu specijalizacije u području Management informacijskih sustava. Velik se dio njegove MBA pustolovine odvio u Singapuru gdje je proveo jedan semestar studentske razmjene na jednom od najboljih studija u Aziji – Nanyang Technological University (NTU).

Sa stečenim znanjem i međunarodnim iskustvom, Philip se razvija na području IT managementa i digitalnog marketinga. Osim što predaje, bavi se projektima i istraživanjima te publicira znanstvene radove u područjima interesa. Svoje praktično znanje i vještine u raznim programskim alatima prenosi i održavanjem seminara (od sada webinara) jer vjeruje da su to vještine koje su potrebne u današnjem svijetu.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 26.01.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Prijaviti se možete putem e-maila:

info@zsemakademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

  • Philip Vranešić

    Social Links

Google Adwords (WEBINAR)

    [recaptcha]

    Podijeli seminar