13 pro. 2019

Izvještavanje putem Power BI alata i naprednog Excela

 

OPIS SEMINARA:

Power BI je poslovno analitička platforma koja vizualizira podatke i nudi uvid u bitna poslovna rješenja. Pomoću Power Query-a povezuje se s različitim izvorima podataka te ih transformira u svrhu prilagođavanja za naše potrebe. Analiziranjem i vizualiziranjem podataka kroz Pivot tablice, Power View i Map nudi se mogućnost stvaranja automatiziranih poslovnih izvještaja na Power BI platformi.

Na seminaru ćete, kroz osnove podataka, savladati osnove Power Bi-a kroz importiranje podataka na platformu, modeliranje te vizualiziranje podataka za bolje razumijevanje podataka i donošenje poslovnih odluka na temelju automatiziranih izvještaja.

 

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA, POLAZNICI ĆE:

  • koristiti vizualne mogućnosti programa
  • izrađivati interaktivne dashboarde
  • relacijski spajati tablice.

 

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Program je namijenjen svima koji žele naučiti mogućnosti Power BI alata i primijeniti ih u svome poslovanju.

 

Potrebna predznanja:

  • osnove Excela.

 

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

  • praktični rad u Excelu i Power BI-u

 

PREDAVAČ:

Philip Vranešić, MBA, je rođen 18. svibnja 1991. u North Vancouveru, Kanada. Završio je preddiplomski studij programa Ekonomija i management na Zagrebačkoj Školi Ekonomije i Managementa (ZŠEM) u Zagrebu, 2014. godine. Sredinom 2018. godine završio je i diplomski studij na ZŠEM-u, MBA program, Management Informacijskih Sustava, sa jednim semestrom razmjene u Singapuru na Nanyang Technological University (NTU). Počeo je raditi na ZŠEM-u 2014. kao asistent na katedri za Informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), a sada je predavač na katedri za Management, poduzetništvo i digitalnu transformaciju. Od početka karijere je usko vezan uz tehnologiju kako bi se specijalizirao na području IT managementa te online marketinga. Napisao je preko 10 znanstvenih radova, analizirajući podatke kroz razne programe te na taj način sudjelovao i skupljao iskustvo na internacionalnim konferencijama.

 

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 12.12.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 06.12.2019., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 25.11.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

 

Kontakt:

ZŠEM – Poslovna Akademija d.o.o.

tel: 01/4500 307

fax: 01/4830 782

e-mail: info@zsemakademija.hr

web: www.zsemkademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

EVENT SPEAKERS

  • Philip Vranešić

    Philip Vranešić

    Social Links

Izvještavanje putem Power BI alata i naprednog Excela

Podijeli seminar