18 stu 2020

JESU LI EU PROJEKTI ZA SVE PODUZETNIKE? (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Programom se želi ukazati na nekoliko jednostavnih alata koji mogu olakšati poduzetnicima poslovne odluke vezano uz prijavu „EU“ projekata. Jednostavnije, programom webinara želi se olakšati odluka biti ili ne biti iskusan u prijavi i provedbi određenog „EU“ projekta. Također webinar bi trebao jasno precizirati kome je i kada prihvatljivo ući u postupak prijave projekta, a kada ne. Uz to webinar će pokušati razjasniti ulogu konzultanata tijekom prijave projekta i provedbe projekta, te kada su njihove usluge potrebne i poželjne, a kada ne.

Polazni će se upoznati osnovnom terminologijom koju je nužno razumjeti pri donošenju odluka o prijavi EU projekta, polazni će dobiti informaciju gdje pronaći informaciju o EU natječaju (Pozivu) te što je prvo potrebno pročitati kako bi mogli samostalno donijeti poslovnu odluku.

 

Po završetku programa, polaznici će:

  • Imati jasan uvid što je potrebno kako bi donijeli poslovnu odluku o prijavi projekta sufinanciranog ili financiranog iz EU fondova
  • Dobiti alate koji su potreban za razumijevanje procesa prijave i provedbe projekata financiranih iz Eu fondova
  • Razumjeti svoje konzultante.

 

Kome je program namijenjen?

Poduzetnicima i onima koji tek planiraju to postati.

 

Način izvođenja webinara:

Predavanje, prezentacija te vježba.

 

Potrebna predznanja:

Nije potrebno predznanje.

 

Predavač:

Mirna Žunić stručnjakinja je s 15 godina iskustva u pripremi i provedbi projekata te pripremi strateških dokumenata. Iskusna u primjeni različitih metodoloških alata, te pripremi metodoloških smjernica za razradu procesa i dokumenata. Iskusna u osiguravanju tehničke pomoći državnim tijelima. Uže specijalizirana za znanstveno istraživačke projekte i projekte u kulturi/turizmu.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 18.11.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Prijaviti se možete putem e-maila:

info@zsemakademija.hr

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemakademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

  • Mirna Žunić

    Mirna Žunić

    Social Links

JESU LI EU PROJEKTI ZA SVE PODUZETNIKE? (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Podijeli seminar