Kako koristiti Project Management u prodaji
16 stu 2023

Kako koristiti Project Management u prodaji? (praktična radionica)

Opis:

Tako se često govori o sukobu Voditelja projekata i Prodaje, pravi istina je malo drugačija i sigurno nije crno bijela. Tokom radionice će se pokazati zajedničke točke Project Managementa i prodaje. Na zabavna način pokazat će se kako prodaja može imati koristi od poznavanja tehnika i alata Upravljanja projektima i što voditelji projekata mogu naučiti od prodaje u razmišljanju ili pristupu. Naravno, Voditelji projekta će dobiti osjećaj što su to KPI i ciljevi u prodaje te kako ih i oni mogu ispuniti na pravilan način, ako ikada požele.

 

Ciljevi/segmenti koji će se obrađivati:
 • O prodaji i projektima
 • Definiranje ciljeva prodaje
 • Definiranje zainteresiranih strana
 • Definiranje komunikacijskog plana prodajnog tima
 • Kako pripremiti prodajni sastanak
 • Kako procijeniti prodajnu priliku
 • Kako izraditi prodajni plan.

 

Po završetku seminara, polaznici će:
 • Razumijete drugo stranu u komunikaciji (i obrnuto)
 • Razumjeti prodajni plan
 • Pripremiti prodajni sastanak
 • Znati kako pripremiti prodajni angažman
 • Pripremiti tim
 • Organizirati prodaju
 • Kako ne biti dobavljač nego partner i pružatelj rješenja
 • Prepoznati alate prodaje

 

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjena svima onima koju učestvurju u prodajnom procesu.

 

Raspored:
Satnica
9:00 – 10:45 O prodaji i projektima
Definiranje ciljeva
prodaje
Definiranje  zainteresiranih strana
10:45 – 11:00 Networking pauza
11:00 – 12:30 Definiranje komunikacijskog plana prodajnog tima
12:30 – 13:30 Ručak
13:30 – 15:00 Kako pripremiti prodajni sastanak
Kako procijeniti prodajnu priliku
15:00 – 15:15 Networking pauza
15:15 – 16:30 Kako izraditi prodajni plan

 

Predavač na seminaru:

Nenad Marjanović, PMP je vrlo iskusan viši voditelj projekta i Agile trener s više od 28 godina iskustva u IT industriji u više zemalja. Specijaliziran  za pomaganje organizacijama da usvoje Agile metodologije kako bi postigle svoje ciljeve i isporučile uspješne projekte, kako u poslovnim tako i u tehničkim domenama. Tijekom karijere upravljao složenim projektima i programima, od velikih implementacija softvera do digitalnih transformacija i poboljšanja poslovnih procesa. Kao viši voditelj projekta, vješt u upravljanju svim aspektima izvedbe projekta, od određivanja opsega i planiranja do izvršenja i zatvaranja. Dokazano iskustvo u isporuci projekata na vrijeme, unutar proračuna i na zadovoljstvo dionika. Također je vodio i upravljao međufunkcionalnim timovima, osiguravajući da su opremljeni alatima i resursima koji su im potrebni za uspjeh.Kao Agile trener, posvećen je pomaganju organizacijama da usvoje Agile metodologije i optimiziraju svoje Agile prakse. Duboko razumije Agile okvire, kao što su Scrum i Kanban, i pomogao je organizacijama da skroje ove metodologije kako bi odgovarale njihovim jedinstvenim potrebama i kontekstima. Veliku  strast ima prema Agile-u i  pomaganju organizacijama da uspiju te je ostvario reputaciju pouzdanog savjetnika i partnera. Dobio je brojna priznanja od strane klijenata i kolega za svoju profesionalnost, stručnost i pristup usmjeren na rezultate. Kao priznanje za doprinos upravljanju projektima, dobio je nagradu PMI Croatia Chapter Award 2021.

Bilo da upravlja projektima ili podučava timove, posvećen je postizanju visokokvalitetnih rezultata koji nadilaze očekivanja.

Veseli se suradnji s organizacijama u različitim industrijama i zemljopisnim područjima kako bi im pomogao da postignu svoje ciljeve i potaknu poslovni uspjeh.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 9.11.2023. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 250€ + PDV (1.883,63 HRK + PDV). U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 26.10.2023., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (212,50 € + PDV/ 1.601,08 HRK + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 26.10.2023.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Kako koristiti Project Management u prodaji? (praktična radionica)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar