10 lis 2023

Kako održati motivaciju u vrijeme pojačanih izazova (WEBINAR)

PROGRAM STALNOG STRUČNOG USAVRŠAVANJA OVLAŠTENIH REVIZORA U 2023.

 

ZŠEM – Poslovna akademija uz suglasnost Ministarstva financija provodi program stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u 2023. godini.

U plan i program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2023. godinu uključili smo teme iz područja računovodstva koje je Ministarstvo financija objavilo kao prioritetne s oznakom „A“ kao i druge računovodstvene teme koje su aktualne i relevantne  za obavljanje revizorskih usluga te teme iz područja ‘ostalo’. Teme se odnose na primjenu Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja i Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja te na aktualnosti koje proizlaze iz njihove promjene. Teme također pokrivaju i porezne aspekte primjene pojedinih standarda. Pohađanjem edukacija dodjeljuju se bodovi sukladno odrađenim satima.

Više o cijelom programu pročitajte ovdje.

 

Cilj webinara:

  • povezati osobne vrijednosti s motivacijom
  • razumjeti kako motivacijski sustavi imaju utjecaja na ponašanje zaposlenika i angažiranost
  • planirati kako uspješno motivirati sebe i članove vlastitog tima.

 

Sadržaj webinara:

  1. identifikacija kada je osoba pod stresom
  2. prepoznavanje interpersonalnog stresa
  3. primjenjivanje tehnika za smanjenje stresa
  4. prepoznavanje situacija koje dovode do stresa.

 

Pohađanjem ove edukacije dobivate 5 bodova iz područja ‘ostalo’. 

 

Kome je program namijenjen?

Stalno stručno usavršavanje prema planu i programu organizatora namijenjeno je ovlaštenim revizorima, revizorskim vježbenicima te svim ostalim profesionalnim računovođama koji žele obnoviti ili unaprijediti svoja stručna znanja i vještine te ovladati aktualnim promjenama u standardima financijskog izvještavanja te poreznim propisima vezanima uz njihovu primjenu. Aktivnosti prema planu i programu mogu pohađati i svi ostali zainteresirani polaznici koji imaju dovoljno predznanja.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 6.10.2023. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 75€ + PDV (565,09 HRK + PDV). U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara.

 

Predavači:

Matej Nakić, mag. psych. je asistent na Katedri za management, poduzetništvo i digitalnu transformaciju i akademski tajnik za dva diplomska programa – Supply Chain Management i Executive MBA.
Stekao je titulu magistra psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, diplomiravši na temu Povezanost kvalitete spavanja  starijih osoba s dnevnom rutiniziranošću i dimenzijom jutarnjost – večernjost. Diplomu sveučilišnog prvostupnika psihologije također je stekao na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Trenutno pohađa ZŠEM-ov General MBA program.

 

 

 

Kako održati motivaciju u vrijeme pojačanih izazova (WEBINAR)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar