20 svi 2021

Lider kojem se vjeruje (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Aktivnost vođenja ne može postojati bez povjerenja koje je u suštini svih odnosa na radnom mjestu. Povjerenje je istovremeno i ljepilo koje drži timove na okupu a i mazivo koje pomaže da timovi funkcioniraju. Povjerenje i suradnja su u recipročnom odnosu. Što više ljudi vjeruju to će više surađivati, a što više surađuju to će više imati povjerenja jedni u druge. Povjerenje i suradnja ili zajedno napreduju ili, ponekad, zajedno nazaduju. U sklopu modula polaznici će se upoznati na koje načine mogu raditi na izgradnji povjerenja u svojim timovima korištenjem dijaloških vještina i vještina nošenja sa sukobima. U sklopu teme o dijalogu, polaznici će se upoznati sa metodom vođenja kroz postavljanje pitanja. Kroz temu upravljanje sukobima, polaznici će se upoznati sa načinima na koji se može uspostaviti suradnja među sukobljenim stranama, prepoznajući između sukoba interesa, normativnog sukoba ili pak činjeničnog sukoba.

 

Tematske cjeline:

  • Uvod u ključne elemente adaptivnog vodstva u kontekstu suvremenih poslovnih izazova
  • Pregled važnosti povjerenja za uspješnost timova
  • Izgradnja povjerenja kroz dijalog
  • Izgradnja povjerenja kroz upravljanje sukobima
  • Vježba izgradnje povjerenja koristeći elemente predstavljene na edukaciji.

 

Način izvođenja webinara:

Na edukaciji će se koristiti mješavina pedagoških pristupa: izlaganje, rasprava, vježba i rad na primjerima dobrih praksi.

 

Predavač:

Izv. prof. dr. sc. Borna Jalšenjak je profesor vodstva i poslovne etika na Luxembourg School of Business u Luksemburgu i na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa u Hrvatskoj. Dr. Jalšenjak također služi kao gostujući nastavnik na St. Ambrose University u SAD-u i na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu. Područje interesa obuhvaća poslovnu etiku i društvenu odgovornost, te preklapanje između menadžmenta (pogotovo teorija vodstva i motivacije) i filozofije (pogotovo filozofske antropologije). Stručno se usavršavao na IESE Business School u Španjolskoj te je završio ICF-akreditiran program za coaching na Erickson Coaching International u Kanadi. Uz znanstveno-nastavni rad Dr. Jalšenjak je, kao Erickson Certified Professional Coach, predan radu i razvijanju svoje coaching prakse u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 19.05.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 450,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

 

 

[/vc_column][/vc_row]

Lider kojem se vjeruje (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar