Mastering GPT: Povećajte produktivnost s ChatGPT-om – Praktična radionica o primjeni na radnom mjestu
28 srp 2023

GRUPA JE POPUNJENA! Mastering GPT: Povećajte produktivnost s ChatGPT-om – Praktična radionica o primjeni na radnom mjestu (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

Jeste li počeli primjećivati da se vaš radni dan sastoji od previše rutinskih zadataka koji vam nepotrebno oduzimaju vrijeme? Borite li se s pronalaženjem pravih riječi u poslovnom komuniciranju ili provodite previše vremena na upravljanje društvenim mrežama? Možda se osjećate preopterećeno brojnim HR zadacima ili tražite načine kako poboljšati svoje marketinške aktivnosti?

Ako se prepoznajete u bilo kojem od ovih scenarija, naša radionica ‘Povećajte produktivnost s ChatGPT-om: Praktična radionica o primjeni AI alata na radnom mjestu’ može biti upravo ono što vam treba. Kroz ovaj webinar, otkrit ćete kako GPT-3.5 može poboljšati vašu produktivnost i osloboditi vas monotonih i repetitivnih zadataka koji crpe vašu energiju.

Osim što ćemo zajedno naučiti opća načela komuniciranja s ovim „velikim jezičnim modelom“ i drugim sličnim alatima, istražiti ćemo i različite primjere dobrih praksi pri kojima ChatGPT optimizira vrijeme i način na koji obavljate zadatke. Neki od tih primjera su: brainstorming, poslovna komunikacija, upravljanje društvenim mrežama, HR menadžment, marketinške aktivnosti i bolje donošenje odluka. Kao vrhunac radionice, uz pomoć GPT-a sastaviti ćete svoju vlastitu prilagođenu zbirku promptova (naredbi) koja će vam svakodnevno biti pri ruci za bolji radni učinak.

 

Cjeline/segmenti koji će se obrađivati:
 1. Uvod u korištenje ChatGPT-a u poslovnom kontekstu
 2. Primjeri dobrih praksi iz raznih područja poslovanja
  – Upravljanje ljudskim resursima
  – Administracija
  – Strateško planiranje
  – Marketing i društvene mreže
  – Poslovna komunikacija
  – Istraživanje i razvoj
 3. Pravila i principi za izradu prilagođenih promptova
 4. Radionica – izrada prilagođenih promptova za bolju produktivnost i optimizaciju programiranih i ponavljajućih poslovnih aktivnosti
 5. Q&A / Kratki pogled na GPT dodatke (plugins)

 

Po završetka programa, polaznici će:
 • razumjeti kako GPT-3.5 može poboljšati produktivnost u različitim aspektima posla, uključujući brainstorming, poslovnu komunikaciju, upravljanje društvenim mrežama, HR menadžment, marketinške aktivnosti i donošenje odluka
 • primijeniti praktične strategije za korištenje GPT-3.5 u svakodnevnim zadacima, smanjujući time vrijeme potrebno za rutinske zadatke i povećavajući ukupnu učinkovitost
 • kreirati individualizirane promptove (naredbe) za GPT-3.5 koje su prilagođene njihovim specifičnim potrebama i svakodnevnim zadacima
 • implementirati GPT-3.5 u svoje radne procese, koristeći ga kao alat za poboljšanje produktivnosti i učinkovitosti
 • iskoristiti potencijal GPT-3.5 za poboljšanje poslovnih procesa, od komunikacije i upravljanja do donošenja odluka i marketinških aktivnosti.

 

Kome je program namijenjen:

Webinar “Mastering GPT” namijenjen je profesionalcima koji žele poboljšati svoju produktivnost i učinkovitost kroz primjenu AI tehnologija u svakodnevnim zadacima; svim osobama kojima se radni dan sastoji bilo od administrativnih i operativnih, bilo od kreativnih i dinamičnih poslovnih aktivnosti; menadžerima i vođama timova koji traže načine kako poboljšati radne procese i povećati učinkovitost svog tima; HR i marketinškim stručnjacima koji žele iskoristiti AI za poboljšanje svojih procesa i aktivnosti; i svima ostalima koji su zainteresirani za primjenu AI u poslovnom okruženju i žele se upoznati s praktičnim načinima korištenja GPT-3.5.

 

Potrebna predznanja:

Za sudjelovanje u ovoj radionici, polaznici će trebati:

 1. Aktivan ChatGPT račun: Polaznici moraju imati otvoren i aktivan račun na ChatGPT 3. Ovo je neophodno jer će se tijekom radionice koristiti GPT-3 za praktične vježbe i demonstracije. https://auth0.openai.com/u/signup
 2. Vlastiti laptop ili računalo: Polaznici trebaju imati pristup pouzdanom laptopu ili stolnom računalu s pristupom internetu. Ovo je važno jer će se radionica održavati online, a polaznici će trebati koristiti svoje uređaje za sudjelovanje u interaktivnim dijelovima radionice.
 3. Osnovno razumijevanje engleskog jezika: S obzirom da je GPT-3 trenutno najučinkovitiji na engleskom jeziku, POŽELJNO je da polaznici imaju osnovno razumijevanje engleskog jezika kako bi mogli u potpunosti iskoristiti radionicu.
 4. Osnovno razumijevanje rada na računalu: Polaznici trebaju imati osnovno razumijevanje rada na računalu, uključujući korištenje web preglednika i osnovnih aplikacija.

 

Način izvođenja seminara:

Prezentacija – vježbe/simulacije – rasprava – interaktivna radionica.

 

Raspored:
Satnica Cjelina
10:00 – 10:30 Uvod u korištenje ChatGPT-a u poslovnom kontekstu
10:30 – 11:30 Primjeri dobrih praksi iz raznih područja poslovanja
11:30 – 11:45 Pauza
11:45 – 12:15 Pravila i principi za izradu prilagođenih promptova
12:15 – 12:45 Radionica 1. dio – izrada prilagođenih promptova za bolju produktivnost i optimizaciju programiranih i ponavljajućih poslovnih aktivnosti
12:45 – 13:00 Pauza
13:00 – 13:45 Radionica 2. dio – izrada prilagođenih promptova za bolju produktivnost i optimizaciju programiranih i ponavljajućih poslovnih aktivnosti
13:45 – 14:15 Q&A / Kratki pogled na GPT dodatke (plugins)

 

Predavač:

Ivan David Dogan, mag. phil. magistar je filozofije s Fakulteta filozofije i religijskih znanosti, gdje je diplomirao na temu filozofije tehnologije, kibernetike i umjetne inteligencije. Ovo obrazovanje pružilo mu je temeljito razumijevanje AI tehnologija i njihovog utjecaja na društvo i poslovanje.

Trenutno dovršava studij MBA iz Supply Chain Managementa pri čemu je produbio svoje razumijevanje glavnih poslovnih operacija koje je moguće optimizirati pomoću tehnoloških alata poput ChatGPT-a.

U svom radnom iskustvu, Ivan je radio kao pripravnik na zajedničkom projektu Luxembourg School of Business i kompanije MindForest “Early Warning Signals”. Kao predavač na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (ZSEM), predaje Management, Poslovnu etiku, Filozofiju i Kritičko mišljenje. Trenutno istražuje perspektive u korištenju ChatGPT-a za obogaćenje nastavnog procesa. Također radi kao prevoditelj za MATE izdavaštvo.

U posljednjih pet mjeseci, Ivan je sakupio preko 40 sati iskustva u korištenju ChatGPT3 i GPT4 modela u različite svrhe, od akademskih do poslovnih. Njegova sposobnost da primijeni GPT-3 u različitim kontekstima, uključujući poboljšanje produktivnosti na radnom mjestu, čini ga idealnim predavačem za ovaj webinar.

 

Informacije i prijave:

GRUPA JE POPUNJENA! Novi termin edukacije je 24.8.2023. Više informacija: 

Prijave traju do 24.7.2023. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 150 € + PDV (1.130,18 HRK + PDV). U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

GRUPA JE POPUNJENA! Mastering GPT: Povećajte produktivnost s ChatGPT-om – Praktična radionica o primjeni na radnom mjestu (WEBINAR)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar