02 lis 2023

Mini MBA Leadership 2030

TRAJANJE

11 tjedana

(11 modula relevantnog sadržaja s
vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

dvorana

(u Zagrebu, prostorije ZŠEM – Poslovne akademije)

JEZIK

hrvatski i engleski jezik

(dio literature i video sadržaja na engleskom jeziku)

CIJENA

2.400,00 € + PDV

(18.082,80 HRK + PDV)

(uključeno profiliranje, predavanja, materijali i više od 30 e-knjiga)

Vrhunski leader se ne rađa – on se postaje! Od istinskog leadera se očekuje da pomiče granice i predvodi trendove, a neizvjesna budućnost zahtjeva nove vještine za efektivno vodstvo. Spoznajte koje vještine će biti potrebne istinskom leaderu u 2030. putem MINI MBA programa u suradnji ZŠEM-a i ZŠEM – Poslovne akademije.

Pripremite se za budućnost uz teme i trendove koje će vam predstaviti vrhunski predavači i stručnjaci s međunarodnim iskustvom.

Opis programa:

Predavanja će se održavati u dvorani , a polaznici će osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Moduli su, osim klasičnog predavanja, obogaćeni računalnim simulacijama, gamificiranim profiliranjem i ostalim različitim praktičnim vježbama. Polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima (vrijednost e-knjiga 4.500,00 HRK). Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

 

Diploma:

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

 

Način izvođenja seminara:

  • predavanja
  • prezentacije
  • studije poslovnih slučaja
  • individualni i grupni zadaci
  • networking
  • diskusije.

 

Informacije i prijave:

Početak programa je 2.10.2023., a predavanja se održavaju jednom tjedno, do 15.12.2023.

Cijena programa iznosi 2.400,00 € + PDV (18.082,80 HRK + PDV).

Rok za prijavu je 20.9.2023.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 6.9.2023.):
10% popusta*
3+1 GRATIS*

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa, profiliranje, osvježenje, ručak i diploma.

*Popusti se ne zbrajaju

PREGLED MODULA

Agilno vođenje projekta omogućava članovima da se, kroz prihvaćanje promjena, bolje nose s neizvjesnošću te brzo odgovaraju na promjene. Kroz modul prezentirati će se modeli, koncepti i primjeri iz prakse koji će vam pomoći savladat osnovni agilni proces i vođenje projekta. Cilj ovoga modula je demonstrirati sposobnost artikuliranja vrijednosti i uspostavljanja jasne vizije kako bi se formulirao akcijski plan za organizacijsku transformaciju.

VUCA world predstavlja akronim engleskih riječi Volatility (promjenjivost), Uncertainty (nesigurnost), Complexity (složenost) i Ambiguity (nejasnost).
Glavne karakteristike VUCA world su brzo mijenjajuće, jako turbulentno i poprilično nepredvidljivo okruženje organizacije. Kroz ovaj modul proći ćete teme zašto organizacija mora predvidjeti rezultate te zašto je važno jasno i sadržajno opisati zadatke koji su ključni za razvoj.

Cilj ovog modula je razumjeti metodologiju i alate uvođenja promjena, kao i osvijestiti barijere u pojedincu, timu i organizaciji zbog kojih promjene mogu stvarati otpore. Kroz razumijevanje negativnih reakcija webinar će pružiti savjete za učinkovite odgovore na te reakcije te istaknuti faktore uspjeha uvođenja promjena. Modul se izvodi na engleskom jeziku.

Kreativno rješavanje problema u posljednjih nekoliko godina pokazalo se sve učinkovitijim. Kroz metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u poslovanju, ovaj modul vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete uz savjete moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.
.

Kroz ovaj modul, na engleskom jeziku, proći ćete specifičnost upravljanja u kriznim situacijama te kako i zašto donosimo krive odluke koje su ključne za rast i razvoj organizacije.
Prilagodba je vrlo važna i ona podrazumijeva analizu i iskustvo u svim situacijama kroz koje organizacije prolaze. Zbog toga ovaj modul omogućuje edukaciju koja je potrebna za donošenje ispravnih odluka.

Vođenje, prezentiranje i pregovaranje su vještine koje nam nisu strane. Uspješan menadžer ispred svega mora znati slušati zaposlenike, pokušati uvesti njihove prijedloge prilikom donošenja odluka. Jasan govor te govor tijela izrazito su bitni kako bi menadžer ostavio dojam uspješnog vođe i lidera. Kroz ovaj modul proći ćete glavne dijelove uspješne komunikacije koja mnogima stvara stres.

Motivirati zaposlenike ponekad može biti pravi izazov, a na angažman zaposlenika utječu različiti čimbenici koji se stalno mijenjaju. Ključ za angažiranje zaposlenika i održavanje njihove motivacije je razgovor s njima. Dugoročni cilj svake organizacije bi trebao biti razvitak strategije angažmana zaposlenika koja je prilagođena timu i njegovim jedinstvenim potrebama. Visoko angažirane poslovne jedinice su produktivnije i profitabilnije stoga je od iznimne važnosti znati kako utjecati na motivaciju i angažiranost zaposlenika.

Uspješno vodstvo znači osobni razvoj. Teško je potaknuti druge na razvoj, ako naše samopouzdanje odskače od očekivanog. Kroz ovaj modul razvit ćete sposobnost prilagodbe u raznim situacijama. Razlog tomu je što voditi neku organizaciju i zaposlenike znači prvo voditi sebe i razviti vlastito samorazumijevanja.

Ukoliko želite izbjeći situaciju da vaš tim ne razumije koji su mu zadaci i koja je svrha određenog projekta, tada morate naučiti uspješno voditi tim. Vrlo je važno imati konstantne sastanke gdje ćete znati kako napreduje određeni projekt, te podijelite uloge u timu. Na ovom modulu saznat ćete glavne korake i savjete do uspješnog tima.
Također, proći ćete kroz razne izazove s kojima se susreće organizacij.

Ovaj modul pomoći će vam razumjeti emociju i percepciju drugih. Najvažnije od svega pomoći će vam razumjeti sebe. Menadžer mora komunicirati s kolegama, novim članovima i direktorima odnosno nadređenima. Menadžeri svakodnevno postavljaju pitanja poput: “Kako ostvariti zadane ciljeve?”, “Kako motivirati i povećati učinkovitost tima?”. Na ta, ali i veliki broj ostalih pitanja dobit ćete odgovore kroz ovaj modul.

Često smo svjedoci da se žene zapošljavaju u onim tipovima poslova koji imaju malo društvene moći i malo šansi za napredovanje, dok muškarci zauzimaju utjecajnije položaje. Veliki broj istraživanja pokazao je da se žene suočavaju s brojnim preprekama unutar organizacija koji izravno utječu na njihove karijere. Kroz ovaj modul, koji se održava na engleskom jeziku, proći ćete teme koje će vam pokazati rodne razlike u vodstvu.

Mini MBA Leadership 2030

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar