04 tra 2022

Mini MBA Project Management

TRAJANJE

3 tjedna

(6 modula relevantnog sadržaja s
vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

online predavanja

(priprema prije modula kroz analize slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

(dio literature i video sadržaja na engleskom jeziku)

CIJENA

4.000,00 KN + PDV

(uključena predavanja, materijali i više od 30 e-knjiga)

Biti manager u velikom poduzeću nije jednostavan zadatak, a rad na projektima zahtjevan je i sveobuhvatan. Potrebno je poznavati terminologiju, vještine i zakonitosti koje određuju funkcioniranje poduzeća. Projektni manager tako treba samostalno stvarati nove poslovne prilike uz minimiziranje rizika i uspješno ostvarivanje zadanih ciljeva što nije uvijek jednostavno jer dinamika tržišta često zahtijeva vođenje više projekata u isto vrijeme.

Tim stručnjaka sa ZŠEM – Poslovne akademije i Zagrebačke škole ekonomije i managementa nudi MINI MBA program koji će Vas osposobiti za sve izazove s kojima ćete se suočiti kao voditelj projekata. Uz podlogu terminologije Project managementa koja će biti ispunjena primjerima iz prakse steći ćete znanja i vještine kao i upoznati ključne alate i tehnike za kompletno vođenje projekata – od inicijacije projekta pa sve do zatvaranja.

 

Opis programa:

Svaka tema sastojat će se od online predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima (vrijednost e-knjiga 4.500,00 HRK). Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

 

Diploma:

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

 

Način izvođenja seminara:

  • predavanja
  • prezentacije
  • studije poslovnih slučaja
  • individualni i grupni zadaci
  • profesionalna razmjena
  • diskusije.

 

Informacije i prijave:

Cijena programa iznosi 4.000,00 KN + PDV.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 16.03.2022.):
10% popusta
3+1 GRATIS

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

 

17:00 – 18:30
Darko Jureković, PMP

U prvom dijelu polaznici će se upoznati sa osnovama upravljanja projektima, kroz primjere. Osnovna terminologija prema PMI standardima, zatim uloge voditelja projekta, izazovi, vještine. Životni ciklus projekta, organizacija ureda PMO, struktura projekta, te cijeli koncept PMI standarda. Modul će se odvijati kroz predavanje, primjere, diskusiju, ali i kratki „test“ ponavljanja glavnih stavki.

17:00 – 18:30
Darko Jureković, PMP

U ovom dijelu polaznici će se upoznati sa planom upravljanja troškovima, određivanju budžeta, procjeni troškova, upravljanje ostvarenom vrijednosti, te načinima za planiranje i kontrolu kvalitete na projektima kroz primjere.

17:00 – 18:30
dr.sc. Goran Oblaković

Rizici su vrlo važna tema u projektima, kako upravljati rizicima, koje su tehnike, metode, ali i strategije odgovora na rizike, zatim kako voditi nabavu na projektu su glavne stavke ovog modula.

17:00 – 18:30
Filip Gudelj, Senior Project Manager, Microsoft

Agilno vođenje projekta omogućava članovima da se, kroz prihvaćanje promjena, bolje nose sa neizvjesnošću te brzo odgovaraju na promjene. Kroz modul prezentirati će se modeli,koncepti  i primjeri iz prakse koji će vam pomoći savladat osnovni agilni proces i vođenje projekta.

17:00 – 18:30
Ivija Bernatović, MBA

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u projektu, ovaj modul vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete, uz savjete, moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

17:00 – 18:30

dr.sc. Mirna Koričan Lajtman

Na koji način upravljati ljudskim resursima u projektu te komunicirati, predvidjeti i riješiti izazove komuniciranja je tema ovog modula. Procesi ljudskih resursa, komunikacije i vođenje su sastavni dio ovog područja PMI standarda.

17:00 – 18:30

Mini MBA Project Management

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar