02 lis 2023

Mini MBA Project Management

TRAJANJE

3 tjedna

(6 modula relevantnog sadržaja s
vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

online predavanja

(priprema prije modula kroz analize slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

(dio literature i video sadržaja na engleskom jeziku)

CIJENA

600€ + PDV

(uključena predavanja, materijali i više od 30 e-knjiga)

Biti manager u velikom poduzeću nije jednostavan zadatak, a rad na projektima zahtjevan je i sveobuhvatan. Potrebno je poznavati terminologiju, vještine i zakonitosti koje određuju funkcioniranje poduzeća. Projektni manager tako treba samostalno stvarati nove poslovne prilike uz minimiziranje rizika i uspješno ostvarivanje zadanih ciljeva što nije uvijek jednostavno jer dinamika tržišta često zahtijeva vođenje više projekata u isto vrijeme.

Tim stručnjaka sa ZŠEM – Poslovne akademije i Zagrebačke škole ekonomije i managementa nudi MINI MBA program koji će Vas osposobiti za sve izazove s kojima ćete se suočiti kao voditelj projekata. Uz podlogu terminologije Project managementa koja će biti ispunjena primjerima iz prakse steći ćete znanja i vještine kao i upoznati ključne alate i tehnike za kompletno vođenje projekata – od inicijacije projekta pa sve do zatvaranja.

 

Opis programa:

Svaka tema sastojat će se od online predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima (vrijednost e-knjiga 4.500,00 HRK / 597,25 €). Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

 

Diploma:

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

 

Način izvođenja seminara:

  • predavanja
  • prezentacije
  • studije poslovnih slučaja
  • individualni i grupni zadaci
  • profesionalna razmjena
  • diskusije.

 

Informacije i prijave:

Početak programa  2.10.2023.

Cijena programa iznosi 600€ + PDV (4.520,70 HRK + PDV).

Rok za prijavu je 25.9.2023.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 11.9.2023.):
10% popusta*
3+1 GRATIS*

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

*Popusti se ne zbrajaju.

 

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

17:00 – 19:00
Darko Jureković, PMP

Što je projekt? Kad nam je potreban? Po čemu ga prepoznajemo i razlikujemo od drugih aktivnosti? Što je rezultat projekta? Što je uspješan projekt? Uspješnost projekta i uspješnost njegovog rezultata. Životni ciklus projekta i životni ciklus njegovog rezultata. Faze životnog ciklusa (projekta). Ključni trenuci i projektne isporuke. Procesni pogled na projekt. Primjer projekta: priprema predavanja za „Mini MBA”.

17:00 – 19:00
Darko Jureković, PMP

Globalni trendovi; demografski i gospodarski. Projektna ekonomija. Tehnologija kao pokretač promjena. Značaj obrazovanja i trajnog usavršavanja. Što je upravljanje projektima? Strukovne udruge. Metode, metodologije, okviri i norme/standardi. Agilni i tradicionalni pristup – kada i zašto? Projekti u organizacijama. Tko vodi projekt? “Crvene zastavice” koje je opasno zanemariti/previdjeti. Zašto projekti ne uspijevaju? Primjeri iz prakse.

17:00 – 19:00
Darko Jureković, PMP

U ovom dijelu polaznici će se upoznati sa planom upravljanja troškovima, određivanju budžeta, procjeni troškova, upravljanje ostvarenom vrijednosti, te načinima za planiranje i kontrolu kvalitete na projektima kroz primjere.

17:00 – 19:00
dr.sc. Goran Oblaković

Rizici su vrlo važna tema u projektima, kako upravljati rizicima, koje su tehnike, metode, ali i strategije odgovora na rizike, zatim kako voditi nabavu na projektu su glavne stavke ovog modula.

17:00 – 19:00

Nenad Marjanović, PMP, ACAC

Agilno vođenje projekta omogućava članovima da se, kroz prihvaćanje promjena, bolje nose sa neizvjesnošću te brzo odgovaraju na promjene. Kroz modul prezentirati će se modeli,koncepti  i primjeri iz prakse koji će vam pomoći savladat osnovni agilni proces i vođenje projekta.

17:00 – 19:00
Ivija Bernatović, MBA

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u projektu, ovaj modul vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete, uz savjete, moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

17:00 – 19:00

dr.sc. Mirna Koričan Lajtman

Na koji način upravljati ljudskim resursima u projektu te komunicirati, predvidjeti i riješiti izazove komuniciranja je tema ovog modula. Procesi ljudskih resursa, komunikacije i vođenje su sastavni dio ovog područja PMI standarda.

17:00 – 18:30

Bonus modul izvest će se kao panel rasprava koju će moderirati prof. Marjanović, a panelisti će biti gosti predavači iz struke koji će predstaviti polaznicima svoj način vođenja projekata. Tokom panela, polaznici će imati priliku postaviti pitanja predavačima koja će im pomoći u daljnjem poslovanju.

Mini MBA Project Management

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar