17 svi. 2019

MOĆ KOMUNIKACIJE I UVJERAVANJA

 

OPIS SEMINARA:

Cilj seminara je upoznati polaznike sa zakonitostima  i tehnikama učinkovite komunikacije. Istraživanje pokazuje da 60 % svih menadžerskih problema proizlazi iz loše komunikacije. Dobru komunikaciju čine definirana znanja, vještine i ponašanja. Seminar će otkriti koja su ključna pravila uspješne i jasne komunikacije, te zbog čega dolazi do nerazumijevanja u komunikaciji. Prepoznat ćemo i uvidjeti različite osobnosti i stilove u komunikaciji kao i osvijestiti i prakticirati  različite komunikacijske vještine poput dijaloga, aktivnog slušanja, sažimanja i učinkovitog rješavanja sukoba. Polaznici će također tijekom seminara usvojiti prezentacijske vještine za održavanje učinkovitih govora i predavanja u javnosti.  Seminar je sastavljen od predavanja, testova i praktičnih vježbi.

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA, POLAZNICI ĆE:

 • komunicirati u poslovno zahtjevnim situacijama i kvalitetnije komunicirati sa članovima tima
 • efikasno koristiti verbalnu  i neverbalnu  komunikaciju
 • uspostaviti i održati komunikaciju sa zahtjevnim sugovornicima
 • jasno i glasno izražavati svoje stavove bez sukobljavanja, uvažavajući protivnika
 • nositi se sa vlastitim emocijama u komunikaciji, aktivno slušati sugovornika i razumjeti zbog čega je to važno

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

 • svim zaposlenicima koji žele naučiti kako jasno i jednostavno komunicirati
 • srednjem i višem menadžmentu koji rukovodi ljudima
 • poduzetnicima i vlasnicima kompanija
 • zaposlenicima u odnosima s javnošću

Predznanje nije potrebno.

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

 • predavanje
 • testovi
 • praktične vježbe

PREDAVAČ:

Prof. Tončica Čeljuska je iskusna televizijska novinarka i urednica koja posjeduje dugogodišnje medijsko iskustvo. Iza nje su stotine odrađenih intervjua i razgovora s ljudima koji su posljednjih dvadesetak godina u vrhu hrvatskog političkog i gospodarskog života. Završila je Filozofski fakultet u Zagrebu i po zanimanju je profesorica Hrvatskog jezika i književnosti. Također je završila jednogodišnju edukaciju na TT Coaching Akademiji kojom je stekla licencu trenera poslovnih i životnih vještina, sa posebnim naglaskom na komunikacijske i medijske vještine.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 16.05.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 06.05.2019., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV),

a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 06.05.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemacademy.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

 • Tončica Čeljuska

  Tončica Čeljuska

  Social Links

MOĆ KOMUNIKACIJE I UVJERAVANJA

Podijeli seminar