Od strategije do akcije - Team Management
12 pro 2022

Od strategije do akcije – Team Management

 

Opis:

U vremenu pojačanih izazova teško je pronaći motivaciju za rad i obavljanje dnevnih poslovnih, ali i privatnih obaveza i zadataka. Manageri i rukovoditelji trebaju znati motivirati sebe jednako kao i ostale članove tima te se pobrinuti za uspješno i produktivno rješavanje eventualnih sukoba između članova tima. Stoga je važno  razumjeti kako to naša vjerovanja utječu na ponašanje i kako stvoriti poticajno okruženje koje će pomoći zadržati visoku motiviranost članova tima. Ujedno, potrebno je razumjeti vlastiti stil suočavanja s konfliktima te voditi razgovore koji će biti usmjereni na razrješavanje konflikata s fokusom na obostrano zadovoljstvo. No, nije samo dovoljno razumjeti segmente i teoriju, već znati pripremiti strateški plan i krenuti s primjenom naučenog gdje najčešće i nastaje problem.

Seminar “Od strategije do akcije – Team Management” podijeljen na segmente koji su ključni za uspješno upravljanje timovima. Savladavanjem svakog segmenta biti ćete kvalificirani za drugačiji i kvalitetniji pristup vođenju tima te ćete napraviti konkretnu strategiju akcijskog plana.

 

Segmenti koji će se obrađivati:

 1. Faze razvoja, timske uloge i vođenje tima
 2. Delegiranje zadataka i upravljanje vremenom
 3. Disfunkcionalnosti u timu
 4. Akcijski plan

 

Po završetku programa, polaznici će:

 • naučiti koji grupni procesi predstavljaju gubitak u timskom radu te smanjuju kvalitetan timski rad i odlučivanje
 • povezati osobne vrijednosti s motivacijom
 • razumjeti važnost uspješnog postavljanja prioriteta
 • razumjeti kako motivacijski sustavi imaju utjecaja na ponašanje zaposlenika i angažiranost
 • spoznati faze razvoja tima i vlastitog tima
 • evaluirati timsku ulogu sa prednostima i nedostacima uloge te posljedičnim aktivnostima
 • planirati kako uspješno motivirati sebe i članove vlastitog tima
 • identificirati razloge konflikta te stilove reagiranja na konflikt
 • planirati kako rješavati konflikte u timu.

 

Način izvođenja seminara:

 • predavanje
 • samoevaluacija
 • vježbe
 • board Game
 • diskusija
 • primjeri.

 

Predavač na seminaru:

dr. sc. Mirna Koričan Lajtman završila je doktorski studij 2015. godine na Sveučilištu St. Gallen u Švicarskoj s temom „Impact of personal factors on the work life conflict and its co-influence with organizational factors on employee commitment in Croatia“. Titulu magistra psihologije stekla je izradom rada iz područja socijalne psihologije, a 2009. godine stekla je i MBA titulu. Dr.sc. Koričan Lajtman je programska direktorica diplomskog MBA studija Upravljanje ljudskim potencijalima na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te akademska dikretorica ZŠEM-Poslovne akademije. Predaje kolegije iz područja ljudskih potencijala i managementa. Usavršavala se kroz studijske boravke na partnerskim sveučilištima John Carroll (SAD), Sveučilištu St. Ambrose (SAD) i IESE (Španjolska). Gostujući je profesor na ESB Business School, Sveučilište u Reutlingenu (Njemačka) i Luxembourg School of Business (Luksemburg).

Kao konzultant sudjelovala je na EU projektu iz IPA IV komponente razvoja ljudskih potencijala, te na EU projektu vezanom uz Hrvatski klasifikacijski okvir. Aktivno prevodi knjige iz područja ljudski potencijala i poslovne ekonomije, autorica je nekoliko istraživačkih radova te aktivno drži seminare iz područja ljudskih potencijala u Hrvatskoj i regiji. Neke od kompanija u kojima je dr. sc. Koričan Lajtman držala inhouse edukacije ili koje su sudjelovale na njenim otvorenim seminarima: Ataco, Benu, Billa, Cemex, Crowe Horwath, European Investment Bank, Ericsson Nikola Tesla, Erste & Steiermärkische Bank, Ernst & Young, Fidifarm, FINA, HP- Hrvatska pošta, HT, JGL, INA, Iskon, Jamnica, Kaufland Hrvatska, Kolektiv, KPMG, Kraš, Lidl, Nova TV, Pliva, Podravka, Privredna banka Zagreb, PwC, Ramiro, Roto dinamic, SAFU, SES, Sol Meliá Hrvatska, Tokić, Valamar i dr.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 07.12.2022. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.883,63 kn + PDV / 250,00 € + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 07.12.2022., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.601,08 kn + PDV / 212,50 € + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 07.12.2022.)* Popusti se ne zbrajaju. *

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 5 radnih dana prije početka edukacije. U slučaju da ne zaprimimo uplatu kotizacije najkasnije 5 radnih dana prije početka edukacije, smatrat će se da ste otkazali svoje sudjelovanje na edukaciji. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatci koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim internim analizama i ni u kom slučaju neće biti dani trećim stranama. Vaše podatke po Vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Od strategije do akcije – Team Management

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar