15 pro 2020

People Analytics (WEBINAR)

 

Interaktivni webinar ima za cilj uvesti polaznike u temu mjerenja i analitike u kontekstu podataka koji se odnose na ljude (prvenstveno podataka unutar odjela ljudskih potencijala) i povezivanja tih podataka s podacima različitih odjela unutar tvrtke.
Polaznicima će biti prikazano stanje područja s naglaskom na praktične primjere, modele i alate. Kroz primjere najbolje prakse, polaznici će steći uvid u to kako HR analitiku rade najbolji te kako se isti primjeri mogu preslikati u novi kontekst učeći pritom kako osmisliti projekt HR analitike u vlastitoj organizaciji.
Cilj je da po završetku webinara polaznici imaju jasniju viziju o tome kako postojeće podatke iz vlastitih tvrtki koristiti u predviđanju važnih ljudskih ishoda, kako prikupljati nove podatke i kako pokrenuti projekte HR analitike u vlastitim tvrtkama.

 

Po završetku programa, polaznici će:

 • Razumjeti područje HR analitike i primjere najboljih praksi
 • Primijeniti primjere najboljih praksi HR analitike u novom kontekstu
 • Identificirati vlastite i organizacijske prepreke i rješenja za pokretanje PA projekata
 • Predložiti projekt HR analitike u vlastitoj organizaciji

 

Kome je program namijenjen:

Glavni izvršni menadžeri (CEO), Menadžeri, HR menadžeri i specijalisti, podatkovni analitičari/stručnjaci

 

Webinar će se sastojati od:

 • predavanja
 • praktičnih vježbi
 • analiza slučajeva
 • grupnih diskusija.

 

Predavači:

dr.sc. Ivona Škreblin Kirbiš doktorirala je u području socijalne psihologije 2005. godine pri Sveučilištu u Trstu u Italiji. Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa predaje na preddiplomskom i diplomskom studiju kolegije koji se odnose na primjenu socijalne psihologije u menadžmentu ljudskih potencijala i organizacijskom ponašanju. za Ima preko 15 godina iskustva u dizajniranju istraživanja, mjerenjima i analizi podataka koje je stekla kroz akademska i primijenjena istraživanja u području ljudskih potencijala i istraživanja tržišta. Više od 10 godina bavi se područjem menadžmenta ljudskih potencijala kroz nastavu, istraživanja, institucionalne projekte i projekte za tvrtke. Sudjelovala je od samog početka u osmišljavanju i implementaciji projekta vanjskog vrednovanja obrazovanja. Jedna je od voditeljica ZŠEM-ovog projekta HR analitike. Djeluje pri ZŠEM-ovom Career centru kroz projekte usmjerene na razvoj karijere. Njeni znanstveno-istraživački radovi u području primjene socijalne psihologije u ekonomiji i menadžmentu, i menadžmentu ljudskih potencijala predstavljeni su na međunarodnim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu te objavljeni u recenziranim hrvatskim i inozemnim časopisima.

 

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 15.12.2020. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 550,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemacademy.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

EVENT SPEAKERS

 • Ivona Škreblin Kirbiš

  Ivona Škreblin Kirbiš

  Social Links

People Analytics (WEBINAR)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar