13 svi 2021

Prezentacijom do uspjeha (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Uspješno prezentiranje je više od dobre prezentacije. Prezentiranje iziskuje niz prilagodbi kod govornika – od prilagodbe neverbalnih znakova, slajdova do načina na koji doživljavamo publiku. Upravo je jedan od najvećih izazova kako zadržati pozornost publike. Prema istraživanju InterCall-a publika za vrijeme konferencijskih poziva obavlja niz radnji: radi drugi posao (65%), spravlja ili jede hranu (55%), obavlja online kupovinu (21%). Ovaj webinar će vam pružiti niz savjeta i primjera kako dobro strukturirati sadržaj da zadržite pozornost publike, kako oblikovati slajdove da budu vizualno privlačni publici na svim ekranima, kako uvježbati glas i dikciju da bolje zvučite i budete što razumljiviji, kako prilagoditi neverbalnu komunikaciju situaciji i vašem osobnom stilu. Nadalje, polaznici će saznati za besplatne internetske izvore i alate koji im mogu pomoći u pripremi uvjerljivih prezentacija.

 

Kome je program namijenjen:

Svima koji žele unaprijediti svoje vještine prezentiranja: verbalne, neverbalne i tehničke.

 

Način izvođenja seminara:

  • prezentacija i primjeri
  • individualne i grupne vježbe.

 

Predavač:

Zdravka Biočina doktorirala je 2019. godine na Poslijediplomskom doktorskom studiju lingvistike (Sveučilište u Zagrebu). Dobitnica je nagrade Franjo Marković za znanstveni rad. Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa izvodi nastavu na hrvatskome i engleskome jeziku iz predmeta Govorništvo i Poslovne komunikacije. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama iz područja govorništva i komunikacija te objavljuje znanstvene radove iz tih područja.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 13.05.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 450,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

 

 

Prezentacijom do uspjeha (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar