31 sij. 2020

B&L – Put do investitora za startupove

 

Poštovani,

čast nam je pozvati Vas kao našeg gosta na još jedan Breakfast & Learn koji ovoga puta organiziramo u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom (ZICER-om) u Zagrebu. Tema predavanja je PUT DO INVESTITORA ZA STARTUPOVE. 

MJESTO ODRŽAVANJA: 
Zagrebački inovacijski centar d.o.o.
Avenija Dubrovnik 15
10000 Zagreb

OPIS PREDAVANJA:

Startup kao pojam jedan je od najpretraženijih pojmova na tražilicama diljem svijeta. Kako bi startupovi rasli, trebaju dodatna sredstva kojima bi pratili svoj napredak – najčešće novac drugih investitora. Na ovom B&L upoznat ćemo vas s glavnim tipovima investitora koji se poput morskih pasa kreću u startup zajednici i samo čekaju novi plijen. Pokazat ćemo vam što ti investitori očekuju od vas i kako biste se mogli najbolje pripremiti za prezentaciju pred njima.

KOME JE PREDAVANJE NAMIJENJENO:

  • početnicima koji tek imaju startup ideju
  • startupovima koji tek planiraju tražiti financiranje.

RASPORED:
09:00 – 09:30  doručak i pozdravni govor
09:30 – 10:30  predavanje na temu ”Put do investitora za startupove”
10:30 – 11:00  Q&A i networking

DORUČAK: Molimo Vas ukoliko ste vegetarijanac da nam to navedete prilikom prijave.

PRIJAVE: Broj mjesta na predavanju je ograničen. Prijave traju do 30.01.2020. ili do popunjavanja mjesta. Prijaviti se možete putem obrasca na dnu linka ili na mail sanja.kusevic@zsemakademija.hr s naznakom “Prijava za B&L event – 31.01.”.

PREDAVAČ:

Dina Vasić je doktorski kandidat na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani te viši predavač na Katedri za financije i računovodstvo Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Doktorsko istraživanje je fokusirano na investicijske odluke poslovnih anđela, te je nagrađeno pozivima na vodeće doktorske konferencije poput Babson Entrepreneurship Research Colloquium (BCERC) i konzorcija Europske akademije managementa (EURAM). Područje rada su investicije poslovnih anđela, poduzetničke financije, bihevioralne perspektive investicija. Za doktorski studij nagrađena je dvjema stipendijama, te je primila više potpora istraživanjima kroz svoju akademsku karijeru. Kao dio nastavnog tima Zagrebačke škole ekonomije i managementa predaje niz kolegija na dodiplomskom studiju: Poslovne financije 1 i 2, Obiteljske financije, Međunarodne financije i Spajanja i preuzimanja. U proljeće 2016. godine posjetila je Cologne Business School (Njemačka) u okviru razmjene nastavnika, te je sudjelovala u nekoliko edukacijskih panela tijekom 2016. i 2017. godine na GESIS institutu u Kölnu (Njemačka).

Titulu diplomiranog ekonomista te MBA titulu iz područja financija i bankarstva stekla je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Od 2015. godine volontira kao akademski mentor natjecateljskih timova u CFA institutu u okviru CFA research challenge projekta, te kao pridruženi član i član uredničkog odbora u Hrvatskom diplomatskom klubu.

 

B&L – Put do investitora za startupove

Podijeli seminar