29 ruj 2022

Asertivna komunikacija (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Asertivna komunikacija ključna je za uspješno poslovno, ali i privatno komuniciranje. Naziva se i najzdravijim komunikacijskim stilom jer je u fokusu problem, a ne osoba, drugim riječima omogućava uspješno rješavanje problema na zadovoljstvo sviju strana (win-win situacija). Na webinaru ćemo naučiti razlike između različitih stilova komuniciranja te uvidjeti zašto su ja-poruke poželjne. Formula asertivne komunikacije olakšat će polaznicima shvaćanje i primjenu naučenog.

 

Po završetka programa, polaznici će:

  • znati odlike asertivnog stila komuniciranja
  • naučiti razliku između asertivnosti i agresivnosti
  • primijeniti učinkovito asertivno komuniciranje u poslovnoj i privatnoj sferi.

 

Kome je program namijenjen:

Edukacija Asertivna komunikacija namijenjena je svima koji žele biti uspješni u interpersonalnoj komunikaciji – poslovnoj i privatnoj.

 

Način izvođenja seminara:

Predavanje sa zadacima i primjerima.

 

Predavač:

dr. sc. Zdravka Biočina diplomirala je primijenjenu lingvistiku i govorništvo na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2014. godine s radom Govorna izvedba i argumentacija hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu. Iste godine upisuje poslijediplomski doktorski studij lingvistike na Sveučilištu u Zagrebu te brani doktorski rad 2019. godine. Tijekom studija dobila je nagradu „Franjo Marković“ za znanstveni rad.

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa izvodi nastavu na hrvatskome i engleskome jeziku iz predmeta Govorništvo i Poslovne komunikacije.

Za ZŠEM – Poslovnu akademiju održala je seriju webinara, radionica kao i inhouse edukacija. Neki od polaznika edukacija iz područja komunikacije, govorništva, i prezentacijskih vještina dolaze iz kompanija: Atlantic grupa, Ina, Coca Cola, Hrvatska Pošta, Maistra, Auro Domus, Dukat, OTP banka, Turisthotel d.d., Stela Impex d.o.o., ZABA i dr.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 26.09.2022. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 799,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

 

 

 

[/vc_column][/vc_row]

Asertivna komunikacija (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar