Tehnike prezentiranja
17 svi 2023

Tehnike prezentiranja

 

Opis programa:

Uspješno prezentiranje je više od dobre prezentacije. Prezentiranje iziskuje niz prilagodbi kod govornika – od prilagodbe neverbalnih znakova, slajdova do načina na koji doživljavamo publiku. Upravo je jedan od najvećih izazova kako zadržati pozornost publike. Prema istraživanju InterCall-a publika za vrijeme konferencijskih poziva obavlja niz radnji: radi drugi posao (65%), spravlja ili jede hranu (55%), obavlja online kupovinu (21%).

Ovaj seminar će vam pružiti niz savjeta i primjera kako dobro strukturirati sadržaj da zadržite pozornost publike, kako oblikovati slajdove da budu vizualno privlačni publici na svim ekranima, kako uvježbati glas i dikciju da bolje zvučite i budete što razumljiviji, kako prilagoditi neverbalnu komunikaciju situaciji i vašem osobnom stilu. Upoznat ćemo se i s tehnikama storytellinga jer upravo pripovijedanje pomaže publici da lakše prati sadržaj i bolje ga pamti. Naposljetku, polaznici će saznati za besplatne internetske izvore i alate koji im mogu pomoći u pripremi uvjerljivih prezentacija

 

Po završetku programa, polaznici će:

 • naučiti glavne tehnike prezentiranja,
 • moći uspješno profilirati publiku te tako privući i zadržati njihovu pozornost,
 • naučiti logički strukturirati prezentaciju,
 • implementirati pričanje priča u svakodnevno poslovno komuniciranje,
 • ojačati svoj glas i izoštriti izgovor,
 • koristiti neverbalne znakove za što uvjerljiviju govornu izvedbu,
 • naučiti kako se osloboditi treme pred javni nastup.

 

Kome je program namijenjen:

Svima koji žele unaprijediti svoje vještine prezentiranja: verbalne, neverbalne i tehničke.

 

Način izvođenja seminara:

 • prezentacija i primjeri
 • individualne i grupne vježbe.

 

Predavač na seminaru:

dr.sc. Zdravka Biočina doktorirala je 2019. godine na Poslijediplomskom doktorskom studiju lingvistike Sveučilišta u Zagrebu, a na istome sveučilištu je i diplomirala 2014. godine govorništvo i primijenjenu lingvistiku. Dobitnica je nagrade Franjo Marković za znanstveni rad. 2020. godine završila je međunarodnu zimsku školu argumentacije te MINI MBA fokusiran na krizno upravljanje na Luxembourg School of Business. Predavačica je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gdje izvodi nastavu iz kolegija Govorništvo i Poslovne komunikacije na hrvatskome i engleskome programu. 2021. godine bila je gostujući predavač na diplomskome studiju na Mälardalen University u Švedskoj. Radila je kao fonetičarka na TV Student na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te kao mentorica govorničke škole Grgur Ninski Pravnog fakulteta u Splitu. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama iz područja govorništva i komunikacija te objavljuje znanstvene radove iz tih područja.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 12.5.2023. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 250€ + PDV (1.883,63 HRK + PDV). U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 7.4.2023., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (212,50 € + PDV/ 1.601,08 HRK + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 7.4.2023.)*

*Popusti se ne zbrajaju. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

EVENT SPEAKERS

 • Zdravka Biočina
  PhD, lecturer

  Zdravka Biočina

  Social Links

Tehnike prezentiranja

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Podijeli seminar