18 velj 2021

Trema i javni nastup (WEBINAR)

ONLINE SEMINAR

 

Protiv straha i treme u javnom nastupu borimo se govorničkom naobrazbom. Glavni neprijatelji treme i straha su dobra i kvalitetna priprema i razne vježbe kojima prije nastupa suzbijamo nervozu i napetost. Već je i Ciceron govorio da se ljudi boje javnoga govorenja jer ih se tada uvijek procjenjuje. Važno je prihvatiti da je trema sasvim uobičajena i normalna pojava koju proživljava većina, u većoj ili manjoj mjeri, prvenstveno zbog straha od odbijanja. S obzirom na to da publika strah čuje i vidi važno je znati kvalitetno se pripremiti i vježbati izvedbu kako bi minimalizirali utjecaj treme.

 

Po završetku programa, polaznici će:

  • naučiti prepoznati znakove treme
  • otkriti što umanjuje strah od javnog nastupa
  • primijeniti brojne savjete i vježbe za suzbijanje treme od javnoga nastupa, a sve iz sigurnosti svoga doma.

 

Kome je program namijenjen:

Svima onima koji se ne osjećaju najugodnije prije i tijekom javnog nastupanja.

Ako imate osjećaj da vas trema sputava u vašem izlaganju, ovo je webinar za nas.

 

Način izvođenja seminara:

  • prezentacija
  • grupne vježbe.

 

Predavač:

dr.sc. Zdravka Biočina doktorirala je 2019. godine na Poslijediplomskom doktorskom studiju lingvistike (Sveučilište u Zagrebu). Dobitnica je nagrade Franjo Marković za znanstveni rad. Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa izvodi nastavu na hrvatskome i engleskome jeziku iz predmeta Govorništvo i Poslovne komunikacije. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim konferencijama iz područja govorništva i komunikacija te objavljuje znanstvene radove iz tih područja.

 

Informacije i prijave:

Prijave traju do 18.02.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 450,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

 

 

Trema i javni nastup (WEBINAR)

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar