03 tra 2023

Mini MBA Upravljanje u VUCA svijetu

TRAJANJE

5 tjedana

(9 modula relevantnog sadržaja s
vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

hibridno

(priprema prije modula kroz analize slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

(dio literature i video sadržaja na engleskom jeziku)

CIJENA


850€ + PDV

(uključena predavanja, materijali i više od 30 e-knjiga)

„VUCA svijet“ predstavlja akronim engleskih riječi  Volatility (promjenjivost), Uncertainty (nesigurnost), Complexity (složenost) i Ambiguity (nejasnost). VUCA svijet opisuje se kao brzo mijenjajuće, jako turbulentno i poprilično nepredvidljivo okruženje poslovanja. Kako bi poduzeća u ovakvim uvjetima opstala, neophodno je praćenje i prilagođavanje trenutnom stanju tržišta. To podrazumijeva stalnu prilagodbu načina proizvodnje, promocije i prodaje proizvoda i usluga. Za preživljavanje u VUCA svijetu nužni su pojedinci spremni na brzo donošenje odluka, brzo učenje, inovativnost te dobru interakciju unutar tima.

 

Opis programa:

Svaka tema sastojat će se od online ili offline predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima (vrijednost e-knjiga 4.500,00 HRK / 597,25 €). Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

 

Diploma:

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

 

Način izvođenja seminara:

  • predavanja
  • prezentacije
  • studije poslovnih slučaja
  • individualni i grupni zadaci
  • profesionalna razmjena
  • diskusije.

 

Informacije i prijave:

Početak programa je 3.4.2023.

Cijena programa iznosi 850€ + PDV  (6.404,33 HRK + PDV)

Rok za prijavu je 26.3.2023.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 12.3.2023.):
10% popusta*
3+1 GRATIS*

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

*Popusti se ne zbrajaju.

 

[/vc_column][/vc_row]

 

14:00 – 18:00
dr. sc. Zdravka Biočina

U ovom modulu polaznici će kroz spoznaju verbalnih i neverbalnih savjeta naučiti uspješnije komunicirati negativne poruke. Cilj webinara je polaznike usmjeriti da u budućnosti pravilno prenose nepovoljne poruke te znaju ispravno reagirati na negativni feedback kako bi osigurali dobar „image“ sebe i organizacije.

U okolnostima u kojima se nalazimo teško je održati socijalnu povezanost i produktivnost. Webinar će polaznicima razjasniti sferu adaptivnog vodstva te će se kroz vođene grupne diskusije raditi na individualnim planovima polaznika i koracima za poboljšanje vođenja timova.

Pomak u vođenju virtualnih timova koji se desio preko noći kod mnogih voditelja uzrokovao je probleme – u nemogućnosti prilagodbe, motivacije članova i pada produktivnosti. U ovom ćemo webinaru raspravljati o svojstvima virtualnih timova, prednostima i nedostacima kao i nekim strategijama koje mogu poboljšati motivaciju i produktivnost članova tima.

17:00 – 19:00
mr. sc. Josip Vuković

Cilj modula je objasniti projektno financiranje i usporediti ga s klasičnim financiranjem. Naučite kako predstaviti teorijske osnove projektnog financiranja, tipične sudionike u projektnom financiranju te saznajte moguće rizike koji se mogu pojaviti kod projektnog financiranja i način na koji se oni mogu ublažiti i/ili izbjeći.

14:00 – 18:00
Ivija Bernatović, MBA

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u poslovanju, ovaj webinar vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete uz savjete moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

Mini MBA Upravljanje u VUCA svijetu

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Podijeli seminar