31 svi 2019

UVOĐENJE PROMJENA: KLJUČ USPJEŠNE DIGITALNE TRANSFORMACIJE

 

OPIS SEMINARA:

Fokus seminara je na kritičnim promjenama tijekom digitalne transformacije, s naglaskom na izazovima uvođenja promjena u organizaciji. Naučit ćete kako se nositi s promjenama tijekom digitalizacije postojećih poslovnih modela, proizvoda i vrijednosnih lanaca. Promjene će vas učiniti digitalno agilnim, osiguravajući da igrate ključnu ulogu u navigaciji vašeg poslovanja putem digitalnih promjena.
Istražit ćete praktične okvire i alate, potaknuti najnovijim istraživanjima, kako bi se uspješno nosili s poremećajima u svijetu i učinkovito organizirali transformaciju organizacije. Osnovna metodologija uvođenja promjena će biti predstavljena kroz nekoliko modela, uključujući Kotterov i Levinow model. Raspravljat će se o temeljima uspjeha u digitalnom dobu, te modelirati protureakcije na otpor promjenama. Polaznici će modele i alate primjenjivati na primjerima iz svojih organizacija.

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA, POLAZNICI ĆE:

 • razumjeti nužnost za kontinuiranom promjenom
 • razumjeti nužnost za digitalizacijom poslovnih modela, proizvoda i usluga
 • definirati ključne izazove u digitalnom poslovnom okruženju
 • naučiti metodologiju i primjenjivanje alata za uvođenje promjena
 • izraditi analizu uvođenja promjena
 • razumjeti svoje reakcije i reakcije drugih na uvođenje promjena
 • usvojiti učinkovite načine odgovora na negativne reakcije drugih prilikom uvođenja promjena
 • osvijestiti faktore uspjeha uvođenja promjena.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

 • srednjem i višem managementu koji su posvećeni promjenama i ubrzanju digitalne transformacije
 • angažiranim djelatnicima koji žele ovladati metodologijama i alatima upravljanja promjena
 • projektnim managerima.

Predznanje nije potrebno. Iskustvo u uvođenju promjena ili organizacijskih novina je prednost.

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

 • predavanje
 • brainstorming
 • grupna diskusija
 • individualni rad
 • case study
 • samoevaluacija

PREDAVAČ:

Dr.sc. Goran Oblaković prodekan je za preddiplomske studije, te voditelj smjera Executive MBA na diplomskom studiju poslovne administracije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Doktorirao je na Odjelu za management, Sveučilište St. Gallen, Švicarska, obranivši disertaciju „Risk Management at the Strategic and Operational Levels of Swiss Banks: Current Status and the Lessons Learned from the Subprime Crisis“. Magistrirao je na Sveučilištu Indiana Southeast, SAD, iz područja strateških financija (MSSF) i poslovne administracije (MBA), gdje je i diplomirao poslovnu administraciju. Od 2013. je član Katedre za management, poduzetništvo i digitalnu transformaciju na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, gdje predaje kolegije Strateški management, Management proizvodnih operacija i Poduzetništvo. Područja znanstvenog i stručnog interesa su mu upravljanje lancima opskrbe, upravljanje rizicima, i poduzetništvo. Prije nego što je upisao doktorat na Sveučilištu St. Gallen radio je u SAD-u i Europi. Višegodišnje iskustvu iz područja logistike je stekao u kompanijama Target Crop. i FedEx, te Ujedinjenim Narodima. Također, radio je za Sveučilište Indiana, te nekoliko startup-a. Zajedno s kolegom dr.sc. Silić Mariom, podučavao je in-house seminar na temu Analiza i Optimiziranje Procesa za management direkcije Kauflanda, te druge otvorene seminare iz područja operacijskog managementa. Radio je kao konzultant ili predavač za niz renomiranih kompanija kao što CargoLux, Ericcson, ZABA, Grawe, Podravka, Bambi, itd.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 30.05.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 20.05.2019., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV),

a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 20.05.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemacademy.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

 • Goran Oblaković

  Social Links

UVOĐENJE PROMJENA: KLJUČ USPJEŠNE DIGITALNE TRANSFORMACIJE

  [recaptcha]

  Podijeli seminar