19 lis. 2020

Vodstvo uz poslovnu simulaciju

OPIS SEMINARA:

Polaznici će se kroz primjere iz prakse upoznati s relevantnim istraživanjima o ljudskim potrebama i ljudskoj naravi te čimbenicima koji utječu na uspješnost vođenja. Kroz simulaciju polaznici će se suočiti sa zadatkom u kojem će na vidjelo izaći izazovi koji proizlaze iz nejednakog pristupa informacijama i iz sukobljenih osobnih ciljeva.

Glavni cilj seminara je upoznati polaznike s načinima učinkovitog vođenja timova te osvijestiti polaznike o mogućim neplaniranim posljedicama donesene odluke. Sve teme su podređene glavnoj svrsi seminara koja je predlaganje ideja za poboljšanje u organizacijama iz kojih dolaze polaznici.

 

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA, POLAZNICI ĆE:

  • Naučiti kako učinkovitije izgraditi i sudjelovati u timovima
  • Naučiti kako bolje donositi zajedničke odluke
  • Prepoznati kako nesrazmjer informacija utječe na percepciju i odlučivanje
  • Prepoznati kako različiti pristupi vodstvu mogu utjecati na izvedbu tima
  • Upoznati se osnovnim potrebama koje potječu iz ljudske naravi

 

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Program je namijenjen svima koje su zainteresirani za pobliže upoznati što je vodstvo a pogotovo za osobe koje su nedavno dobile rukovoditeljske dužnosti.

 

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

Seminar se izvodi koristeći metodu diskusije, mini slučajeva, te simulacije vođenja i upravljanja timovima koju je izradilo sveučilište Harvard.

Simulacija je na engleskom jeziku.

 

PREDAVAČ:

Doc.dr.sc Borna Jalšenjak je viši predavač na Luxembourg School of Business (Luxembourg). Uz LSB, Borna Jalšenjak je pozvani nastavnik na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i na poslovnoj školi St. Ambrose sveučilišta u SAD-u. Također kao nastavnik surađuje i na doktorskom studiju sveučilišta Sheffield – Hallam u Velikoj Britaniji. Na spomenutim institucijama drži kolegije iz poslovne etike, vodstva, te filozofije i kritičkog mišljenja. Područje interesa obuhvaća poslovnu etiku i društvenu odgovornost, te preklapanje između menadžmenta (pogotovo teorija motivacije) i filozofije (pogotovo filozofske antropologije). U tim područjima objavio je i uredio 4 knjige te objavio više od 20 članaka, poglavlja i prikaza. Kroz seminare i treninge radi i izravno s organizacijama. Neke od kompanija i organizacija s kojima je radio su: Erste & Steiermärkische Bank, HBOR, AZOO, HUP, Podravka, Interigre.

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 16.10.2020. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 05.10.2020., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 05.10.2020.)*

 

*Popusti se ne zbrajaju.

 

Kontakt:

ZŠEM Poslovna Akademija d.o.o.

Tel: 01/4500 307

Fax: 01/4830 782

E-mail: info@zsemakademija.hr

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemacademija.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

 

EVENT SPEAKERS

  • Borna Jalšenjak

    Borna Jalšenjak

    Social Links

Vodstvo uz poslovnu simulaciju

Podijeli seminar