Mastering GPT+ & Other AI tools – nove prilike za produktivnost, inovaciju i automatizaciju

Osjećate li da vam rutinski zadaci oduzimaju previše vremena? Bilo da se radi o izazovima u poslovnom komuniciranju, upravljanju društvenim mrežama, kreiranju sadržaja, HR zadacima, marketinškim aktivnostima, ili razvijanju ideja, AI alati kao što su ChatGPT, Bing AI, Google Bard, Jasper, GitHub, Midjourney, Grammarly i drugi mogu biti rješenje. Na ovom seminaru možete naučiti kako AI alati mogu poboljšati vašu produktivnost, smanjiti repetitivne zadatke, potaknuti kreativnost i unaprijediti vaše poslovanje.

Radionica će uključivati grupne i individualne zadatke za učinkovitu automatizaciju i optimizaciju poslovnih zadataka i obaveza, a na kraju je predviđeno vrijeme za pitanja i odgovore, raspravu i umrežavanje.

Nakon završetka programa, polaznici će biti sposobni razumjeti kako AI alati mogu poboljšati produktivnost, kreativnost, primijeniti principe i strategije za korištenje AI alata u poslovanju, sastaviti promptove, predloške i modele prilagođene vlastitim potrebama, te implementirati AI alate u svoje radne procese.

Program je namijenjen poduzetnicima, profesionalcima, menadžerima, HR i marketinškim stručnjacima te svima koji žele koristiti AI tehnologije za poboljšanje produktivnosti i učinkovitosti u poslovnim aktivnostima.

Za sudjelovanje je potrebno:

  • Aktivan ChatGPT+ račun.
  • Vlastiti laptop za sudjelovanje u interaktivnim dijelovima radionice.

Seminar uključuje predavanja, primjere dobrih praksi, praktične zadatke i raspravu.

Ivan David Dogan, mag. phil.
22. travnja 2024.
09.00 – 16.30h
Ulica Filipa Vukasovića 1, Zagreb

Cijena sudjelovanja iznosi 300 EUR + PDV.
Ako se prijavite do 7.4., ostvarujete 15% popusta na redovnu cijenu, a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.
Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 7.4.)

Prijavite se putem linka u nastavku: https://forms.gle/K5cxKWjYjcmiUd4X7