TRAJANJE

4 tjedana

(8 modula relevantnog sadržaja s

vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

online predavanja

(priprema prije modula kroz analize

slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

(dio literature i video sadržaja na

engleskom jeziku)

CIJENA

4.143,98 KN + PDV

550,00 € + PDV

(uključena predavanja, materijali i više

od 30 e-knjiga)

Kako postati uspješan poduzetnik?

U današnje vrijeme neizvjesnosti često smo svjedoci toga da se sve više osoba upušta u „poduzetničke vode“. Istraživanja pokazuju da jako mali broj takvih osoba uspije otvoriti biznis koji je dugoročno održiv. S druge strane imamo i osobe koje se nisu odlučile za poduzetnički pothvat jer ne znaju kako ideju pretvoriti u pravi proizvod ili uslugu.

Ako ste se pronašli u gornjim riječima, onda je MINI MBA – Poduzetništvo savršen program za Vas. Na njemu ćete kroz 9 modula proći kroz sve relevantne teme za jednog poduzetnika. Sve teme predstavit će predavači i stručnjaci s međunarodnim obrazovanjem i iskustvom, što programu osigurava relevantnost i primjenjivost. Za kraj, program se u potpunosti izvodi na hrvatskom jeziku što je jedinstveno na ovim prostorima.

SADRŽAJ

Svaka tema sastojat će se od online predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima. Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

DIPLOMA

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

CIJENA I POČETAK

Početak programa je 04.04.2022.

Cijena programa iznosi 4.143,98 KN + PDV / 550 € + PDV.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 15.03.2022.):
10% popusta
3+1 GRATIS

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

 

PREGLED MODULA

Prijave na:

info@zsemakademija.hr