TRAJANJE

4 tjedana

 

(8 modula relevantnog sadržaja s

vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

online predavanja

 

(priprema prije modula kroz analize

slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

 

(dio literature i video sadržaja na

engleskom jeziku)

CIJENA

550,00 € + PDV

(4.143,98 KN + PDV)

(uključena predavanja, materijali i više

od 30 e-knjiga)

Kako postati uspješan poduzetnik?

U današnje vrijeme neizvjesnosti često smo svjedoci toga da se sve više osoba upušta u „poduzetničke vode“. Istraživanja pokazuju da jako mali broj takvih osoba uspije otvoriti biznis koji je dugoročno održiv. S druge strane imamo i osobe koje se nisu odlučile za poduzetnički pothvat jer ne znaju kako ideju pretvoriti u pravi proizvod ili uslugu.

Ako ste se pronašli u gornjim riječima, onda je MINI MBA – Poduzetništvo savršen program za Vas. Na njemu ćete kroz 9 modula proći kroz sve relevantne teme za jednog poduzetnika. Sve teme predstavit će predavači i stručnjaci s međunarodnim obrazovanjem i iskustvom, što programu osigurava relevantnost i primjenjivost. Za kraj, program se u potpunosti izvodi na hrvatskom jeziku što je jedinstveno na ovim prostorima.

SADRŽAJ

Svaka tema sastojat će se od online predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima. Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

DIPLOMA

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

CIJENA I POČETAK

Početak programa je po popunjenju grupe.

Cijena programa iznosi 550 € + PDV (4.143,98 KN + PDV)

EARLY BIRD ponuda:
10% popusta*
3+1 GRATIS*

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

*Popusti se ne zbrajaju.

PREGLED MODULA

Matej Nakić, mag. psych.

dr. sc. Mirna Koričan Lajtman

Kod kreiranja startupa ključno je okružiti se članovima tima koji će komplementirati snagama i slabostima pokretačima i vlasnicima. U ovom modulu polaznici će dobiti saznanje o ulogama koje pojedinci igraju u timu, kao i o adaptaciji vlastitog stila vođenja s obzirom na situaciju.

Ivija Bernatović, MBA

Ivija Bernatović, MBA

Ivija Bernatović, MBA

Prijave na:

info@zsemakademija.hr