TRAJANJE

3 tjedna

(6 modula relevantnog sadržaja s

vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

online predavanja

(priprema prije modula kroz analize

slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

(dio literature i video sadržaja na

engleskom jeziku)

CIJENA

550,00 € + PDV

(4.143,98 KN + PDV)

(uključena predavanja, materijali i više

od 30 e-knjiga)

Biti manager u velikom poduzeću nije jednostavan zadatak, a rad na projektima zahtjevan je i sveobuhvatan. Potrebno je poznavati terminologiju, vještine i zakonitosti koje određuju funkcioniranje poduzeća. Projektni manager tako treba samostalno stvarati nove poslovne prilike uz minimiziranje rizika i uspješno ostvarivanje zadanih ciljeva što nije uvijek jednostavno jer dinamika tržišta često zahtijeva vođenje više projekata u isto vrijeme.

Tim stručnjaka sa ZŠEM – Poslovne akademije i Zagrebačke škole ekonomije i managementa nudi MINI MBA program koji će Vas osposobiti za sve izazove s kojima ćete se suočiti kao voditelj projekata. Uz podlogu terminologije Project managementa koja će biti ispunjena primjerima iz prakse steći ćete znanja i vještine kao i upoznati ključne alate i tehnike za kompletno vođenje projekata – od inicijacije projekta pa sve do zatvaranja.

 

SADRŽAJ

 

Svaka tema sastojat će se od online predavanja koje će se održati uživo i na kojem će polaznici osim predavanja s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini. Osim predavanja, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih sa predavanjima (vrijednost e-knjiga 4.500,00 HRK / 597,25 €). Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

 

DIPLOMA

 

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

 

CIJENA I POČETAK

 

Zbog popunjenja grupe, prijave za program u ožujku 2023 su zatvorene!

Početak novog programa 3.5.2023.

Cijena programa iznosi 550 € + PDV (4.143,98 KN + PDV).

Rok za prijavu je 24.4.2023.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 10.4.2023.):
10% popusta*
3+1 GRATIS*

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa.

*Popusti se ne zbrajaju.

 

PREGLED MODULA

17:00 – 19:00

Darko Jureković, PMP

U prvom dijelu polaznici će se upoznati sa osnovama upravljanja projektima, kroz primjere. Osnovna terminologija prema PMI standardima, zatim uloge voditelja projekta, izazovi, vještine. Životni ciklus projekta, organizacija ureda PMO, struktura projekta, te cijeli koncept PMI standarda. Modul će se odvijati kroz predavanje, primjere, diskusiju, ali i kratki „test“ ponavljanja glavnih stavki.

17:00 – 19:00

Darko Jureković, PMP

U ovom dijelu polaznici će se upoznati sa planom upravljanja troškovima, određivanju budžeta, procjeni troškova, upravljanje ostvarenom vrijednosti, te načinima za planiranje i kontrolu kvalitete na projektima kroz primjere.

17:00 – 19:00

dr.sc. Goran Oblaković

Rizici su vrlo važna tema u projektima, kako upravljati rizicima, koje su tehnike, metode, ali i strategije odgovora na rizike, zatim kako voditi nabavu na projektu su glavne stavke ovog modula.

Agilno vođenje projekta omogućava članovima da se, kroz prihvaćanje promjena, bolje nose sa neizvjesnošću te brzo odgovaraju na promjene. Kroz modul prezentirati će se modeli,koncepti  i primjeri iz prakse koji će vam pomoći savladat osnovni agilni proces i vođenje projekta.

17:00 – 19:00

Ivija Bernatović, MBA

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u projektu, ovaj modul vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete, uz savjete, moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

Na koji način upravljati ljudskim resursima u projektu te komunicirati, predvidjeti i riješiti izazove komuniciranja je tema ovog modula. Procesi ljudskih resursa, komunikacije i vođenje su sastavni dio ovog područja PMI standarda.

17:00 – 18:30

Bonus modul izvest će se kao panel rasprava koju će moderirati prof. Jureković, a panelisti će biti gosti predavači iz struke koji će predstaviti polaznicima svoj način vođenja projekata. Tokom panela, polaznici će imati priliku postaviti pitanja predavačima koja će im pomoći u daljnjem poslovanju.

90% polaznika ovaj bi program preporučili kolegama, prijateljima i obitelji.

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Iznad svih očekivanja, dobiveno kroz Mini MBA daleko premašuje vrijednost za novac.”

Marina Marjanović

 “Izuzetno kvalitetno osmišljen i sproveden program koji mi je potvrdio i proširio postojeća znanja i u kojem sam uz vrhunske predavače, istinske znalce struke,zaista uživala. Tople preporuke za sve koji zaista žele za kratko vrijeme produbiti i sistematizirati svoja poslovna znanja i osvježiti svoje rukovodeće vještine, koji cijene i prakticiraju cjeloživotno učenje.”

Sandra Balaban

“Program MINI MBA koji sam odslušao izuzetno mi je zanimljiv i koristan. Tema MINI MBA programa je upravo pogođena i dolazi u pravo vrijeme.”

Miroslav Kovač

“Upisala sam Mini MBA program ZŠEM-a sa željom da naučim nešto novo, čujem kako druge tvrtke prolaze kroz ovo zaista izazovno razdoblje te na kraju da upravo ovaj mali neplanirani višak vremena iskoristim maksimalno pozitivno i korisno. Imala sam visoka očekivanja, iako se ne radi o pravom MBA-u, no moram priznati da sam vrlo zadovoljna – prije svega temama koje su vrlo aktualne, profesorima koji su sa nama nesebično podijelili svoja bogata iskustva te literaturom i alatima koji su nam stavljeni na raspolaganje kako bi naučeno mogli i sami primijeniti u praksi. Vjeujem da će svatko od nas pronaći barem nešto što će moći implementirati na svom random mjestu, a smatram da je svaki pa i onaj najmanji korak naprijed dobar jer nas potiče na razvoj i napredak. Hvala Vam!”

Danijela Matana