Hrvoje Bulat, mag. psych.

Biografija

Hrvoje Bulat, mag. psych. diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu među 10% najboljih studenata 2005. Dobitnik je i Rektorove nagrade za konstruktivnu analizu psihološkog etičkog kodeksa, sa svrhom unapređenja etike u primijenjenoj psihologiji.

Ima preko 15 godina iskustva u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Karijeru je započeo na razvoju ljudskih potencijala, da bi zatim nakon mjesta specijalista u području Strategije i razvoja poslovanja preuzeo i uspješno vodio projektni tim za sprečavanje pranja novca i financiranja terorizma.

Kao suosnivač i direktor tvrtke Idealna suradnja postao je strateški partner Maven7, vodeće svjetske tvrtke u području Organization Network Analysis (ONA). ONA je skup metoda analiza mreža međuljudskih povezanosti na temelju kojih se planiraju i postižu važni strateški ciljevi, na boljitak kompanije i zaposlenika. 2020. godine prodao je tvrtku azijskom poduzetniku, koji je trebao kvalitetnu bazu za širenje poslovanja po Europi. Hrvoje je kao fizička osoba ostao partner Maven7 za cijelu Adria regiju.

Piše za AIHR Digital, svjetski blog za trendove digitalizacije HR-a i Netokraciju, vodeći neovisni regionalni portal za teme startupa, digitalnog marketinga i tehnologije. Njegov članak na temu ubrzanja digitalne transformacije putem ONA metode jedan je od najčitanijih članaka na temu ONA u svijetu. Članak su prenijeli brojni stručnjaci, kao npr. Michael J. Arena, potpredsjednik talenata i razvoja Amazon WEB Services, te David Green, svjetski People Analytics influencer.

Redoviti je gost predavač na ZŠEM-u na teme ONA, neuromarketinga i neuroekonomije.