Ivija Bernatović, MBA

BIOGRAFIJA

Ivija Bernatović, MBA je doktorandica na School of Economics and Business, Sveučilišta u Ljubljani, Slovenija. Direktorica je Centra za
poduzetništvo i inovacije pri Zagrebačkoj školi ekonomije i management, gdje je i viši predavač iz kolegija Poduzetništvo, Design Thinking i Upravljanje projektima.

Usavršavala se na sveučilištima John Carroll (SAD), St. Ambrose (SAD) I Luxembourg School of Business (Luxemburg). Design Thinking kolegije i radionice držala je studentima University of Sussexa (UK), Universidad de Monterrey (Meksiko), Nanyang Techological University (Singapur), kao i tvrtkama HELB, Atlantic grupa, ali i organizacijama HUP itd.

Aktivno prevodi i redaktira knjige iz područja poduzetništva i design thinkinga poput Change by Design (Tim Brown, IDEO), Disciplinirano poduzetništvo (Bill Aulet, MIT), sudjeluje u Erasmus+ sport projektu u izradi metodologija i autorica je nekoliko istraživačkih i stručnih radova.

Držala je radionice za polaznike iz kompanija: Atlantic grupa, HELB, Deloitte, InterIgre, OTP Banka, Maistra, B. Braun Adria, Body&Mind, Genera, Turisthotel, Hrvatska Lutrija, Pliva, Privredna Banka Zagreb, i dr.