Seminari

Jednodnevne ili višednevne seminare iz gotovo svih područja koja su bitna za ostvarivanje poslovnih ciljeva i usavršavanje kao što su management, financije, računovodstvo, marketing, IT, komunikacijske vještine i upravljanje ljudskim potencijalima slušajte u moderno uređenim učionicama sa suvremenim nastavnim pomagalima i to u brojčano idealno raspoređenim grupama kako bi se kroz kvalitetnu interakciju postigao maksimalan rezultat učenja.

Webinari

Za praćenje trendova i za učenje bilo kada i bilo gdje idealni su upravo naši webinari koji su se pokazali izuzetno korisnima u vremenu poželjnog održavanja socijalne distance. Najčešće se održavaju u popodnevnim satima, a uz korištenje različitih platformi (ZOOM, Miro i dr.) idealni su za vremenski kraće edukacije i aktivno i interaktivno stjecanje znanja pa tako možete učiti ne samo o odabranome području već i o ispravnome korištenju digitalnih alata.

mini mba programi

Odlučite se za MINI MBA program i odaberite između tri ponuđena: Upravljanje u krizi, Poduzetništvo i Toursim. Upravljanje u krizi nastao je u suradnji ZŠEM – Poslovne akademije i Zagrebačke škole ekonomije i manageemnta kao odgovor na izloženost stalnom pritisku digitalizacije, krize i stalne potrebe za usavršavanjem i prilagodbom. Namijenjen je managerima na svim razinama kojima će teme i trendove predstaviti predavači i stručnjaci s međunarodnim iskustvom. Nakon uspješno završenih 11 modula koji su rapoređeni u 5 tjedana polaznici će dobiti Diplomu o uspješnom završetku MINI MBA programa koja im se priznaje kao dio predsemestra na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. MINI MBA Poduzetništvo je za sve one koji žele postati podutnici, a još ne znaju kako najbolje svoju ideju pretvoriti u pravi proizvod ili uslugu. Kroz 9 modula proći ćete sve relevantne teme koje bi mogle zanimati jednog budućeg poduztenika i naučit ćete voditi dugoročno održivo poslovanje, a po završetku neće izostati ni Diploma kao potvrda uspješnog završetka programa. MINI MBA Toursim održava se na engleskome jeziku, a polaznici će osim certifikata dobiti i svo znanje o uspješnome vođenju profitablinog poslovanja koje obuhvaća privatno iznajmljivanje.

Stručno usavršavanje revizora

ZŠEM – Poslovna akademija od ove godine uz suglasnost Ministarstva financija provodi program stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u 2021. U plan i program aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora za 2021. Uključieno su teme iz područja računovodstva koje je Ministarstvo financija objavilo kao prioritetne s oznakom „A“ kao i druge računovodstvene teme koje su aktualne i relevantne  za obavljanje revizorskih usluga. Teme se odnose na primjenu Hrvatskih standarada financijskog izvještavanja i Međunarodnih standarada financijskog izvještavanja te ne aktualnosti koje proizlaze iz njihove promjene. Teme također pokrivaju i porezne aspekte primjene pojedinih standarada.

inhouse edukacije

Naše interne inhouse edukacije su u potpunosti prilagođene zahtjevima Vaše kompanije i pojedinačnim izazova s kojima se susrećete u svojem poslovanju, a metode izvođenja programa krojimo s ciljem primjenjivanja naučenoga u praksi i na konkretnim izazovima i primjerima. Aktivno pratimo trendove koje nameće digitalizacija i modernizacija pa tako našim klijenitima nudimo nekoliko programa s kompjuterskim simulacijama uz online testiranja znanja kao i online sadržaj te e-book za nastavak učenja. Naši predavači s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom surađuju i sa stranim stručnjacima pa Vam tako nudimo programe visoke kvalitete u skladu sa svjetskim trendovima u poslovanju i cjeloživotnome obrazovanju, a naši brojni zadovoljni klijenti svjedoče o uspješnosti organiziranih inhouse edukacija.

knack profiliranje

Naši Vam stručnjaci i predavači mogu na neočekivani način pomoći da usmjerite svoje poslovne akcije. Naime KNACK je višestruko nagrađivana mobilna aplikacija koja kroz pametne videoigre i uz korištenje teorijske podloge iz bihevioralnih znanosti i umjetne inteligencije otkriva skriveni ljudski potencijal i pomaže u odabiru nove karijere ili napredovanju u postojećoj. Otkrijete svoj pravi potencijal i skivene talente uz ovu inovativnu igru i preuzmite budućnost u svoje ruke. Čitajte dalje za detaljne upute o korištenju igre.

konferencije

Higher Education Institutions Conference je konferencija koju Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira u surdanji s AACSB-om, prestižnom globalnom neprofitnom oragnizacijom za akreditaciju i izvrsnost visokoškolskih ustanova. Od 2013. do danas održano je ukupno 8 konferencija koje su okupile preko 350 stručnjaka, dekana, prodekana, profesora, rektora, direktora i zaposlenih u međunarodnim uredima s najprestižnijih sveučilišta iz preko 40 zemalja svijeta, a sve kako bi zajedno raspravljali o budućnosti visokoškolskog obrazovanja. Doprinos je ove konferencije u poticanju rasprava, diskusija, razmjene mišljenja i prezentaciji znanstvenih radova sudionika kako bi se utvrdile promjene u društvu koje utječu na visokoškolsko obrazovanje i ustanove i kako bi se one prilagodile najnovijim trendovima. Također, svaka se HEIC konferencija sastoji i od radionice koju drže AACSB predstavnici kako bi se svi zainteresirani upoznali sa standardima koje je potrebno ispuniti kako bi se dobila prestižna akreditacija.