„Dio Knack vizije uključuje otkrivanje skrivenih talenata svake osobe i razvoj potencijala. Uspijevamo to napraviti koristeći video-igre, modernim pristupom znanosti i korištenjem umjetne inteligencije. Naša tehnologija rješava izazove sa kojima se susreću ljudi, kompanije i društva diljem svijeta.“

Kompanije, ali i mnoge druge institucije koriste Knack kako bi riješili ključne izazove

Za vrijeme igre Knackovi algoritmi procesuiraju mikro-bihevioralne tijekove podataka kako bi odredili i predvidjeli buduće ponašanje. Knack radi na principu praćenja načina na koji korisnik igra mobilnu igru, a ne uspješnosti u samoj igri. Svaki igračev mikro pokret se prati na razini milisekunde kako bi se mogla izvući najkvalitetnija razina informacija. Iz takvih podataka naš sustav lako može procijeniti primjerice koliko netko brzo upija nove informacije ili razumije novonastale situacije u okolini.

Sustav prepoznaje bihevioralne markere koristeći machine learning i najmodernija dostignuća psihološke znanosti(kognitivne, društvene i ostale individualne razlike). Kombinacijom različitih markera izrađujemo i procjenjujemo zahtjevne psihološke konstrukte poput inteligencije.

“ZSEM Poslovna Akademija je ekskluzivni zastupnik Knack aplikacije za tržište Republike Hrvatske.”

Želite li znati više?