TRAJANJE

4 tjedana

(7 modula relevantnog sadržaja s

vrhunskim predavačima)

IZVEDBA

hibridno

(priprema prije modula kroz analize

slučajeva i teksta)

JEZIK

hrvatski jezik

(dio literature i video sadržaja na

engleskom jeziku)

CIJENA

600,00 € + PDV

(4.520,70 KN + PDV)

(uključena predavanja, materijali i više

od 30 e-knjiga)

Kako postati uspješan startUPovac?

U današnje vrijeme često smo svjedoci da se sve više osoba upušta u „poduzetničke vode“. Istraživanja pokazuju da jako mali broj takvih osoba uspije otvoriti biznis koji je dugoročno održiv. S druge strane postoje i osobe koje se nisu odlučile na poduzetnički pothvat jer ne znaju kako ideju pretvoriti u pravi proizvod ili uslugu. Ne budite kao drugi, uzdignite svoj startup uz pomoć ZŠEM – Poslovne akademije!

Ako ste se pronašli u gornjim riječima, onda je MINI MBA StartUP idealan program za Vas. Na njemu ćete kroz 7 modula proći sve relevantne teme za jednog start-upovca. Module programa predstavit će predavači i stručnjaci s međunarodnim obrazovanjem i iskustvom, što programu osigurava relevantnost i primjenjivost. Program se u potpunosti izvodi na hrvatskom jeziku što je jedinstveno na ovim prostorima.

SADRŽAJ

Program se sastoji od 7 modula od kojih će se prvi i posljednji održati u prostorijama ZŠEM – Poslovne akademije u Zagrebu, a tijekom kojih će za polaznike biti organizirana i pauza za zakusku i piće. Preostali moduli održat će se online (uživo), u poslijepodnevnim terminima. Polaznici će, osim slušanja predavanja, s predavačima moći otvoreno diskutirati o izazovima u vlastitoj okolini i poslovanju. Nadalje, polaznicima je omogućen pristup ebook024 portalu, na kojem mogu pronaći preko 30 e-knjiga u potpunosti povezanih s predavanjima. Uz sve navedeno svima će biti omogućeni dodatni materijali za proučavanje prije i poslije predavanja (analize, case study, video sadržaji).

DIPLOMA

Po završetku programa, polaznicima koji su uspješno završili program bit će dodijeljena Diploma o uspješnom završetku MINI MBA programa.

CIJENA I POČETAK

Početak programa 1.9.2023.

Cijena programa iznosi 600 € + PDV (4.520,70 KN + PDV).

Rok za prijavu je 25.9.2023.

EARLY BIRD ponuda (isključivo do 11.8.2023.):
10% popusta*
3+1 GRATIS*

U cijenu su uključeni svi materijali potrebni za uspješno prolaženje programa

te osvježenje i zakuska na prvom i posljednjem modulu.

*Popusti se ne zbrajaju.

PREGLED MODULA

Kako bi došlo do zajedničkog stvaranja i do stvaranja vrijednosti, ključno je zajedničko definiranje problema. Definiranje problema vjerojatno će biti stvar perspektive ili stvar načina na koji svaka uključena osoba ‘oblikuje’ problem. Polaznici će u ovom modulu naučiti kako sudionici različitih stručnosti i iskustva mogu zajednički detektirati probleme te kako pridonijeti zajedničkom stvaranju problema.

Matej Nakić, mag. psych.

Nakon što se odlučimo koji tip poslovanja želimo pokrenuti, tada je vrijeme za razradu plana u realizaciju poslovne ideje. Kako bi prikupili sve potrebne podatke o potencijalnim potrošačima, o konkurenciji i okruženju, najvažnije je prvo istražiti tržište. U ovom modulu polaznici će naučiti koji su to prvi koraci i koji je najbolji način istraživanja tržišta.

dr. sc. Mirna Koričan Lajtman

Kod kreiranja startupa ključno je okružiti se članovima tima koji će komplementirati snagama i slabostima pokretačima i vlasnicima. U ovom modulu polaznici će dobiti saznanje o ulogama koje pojedinci igraju u timu, kao i o adaptaciji vlastitog stila vođenja s obzirom na situaciju.

Ivija Bernatović, MBA

Kako bi postali što uspješniji u razmišljanju outside the box vrlo je važno razumjeti design thinking koji je odličan alat u poslovanju, prvenstveno jer je potrebno razmišljati kao krajnji korisnik, ali i smisliti kako ponoviti rješenja za višestruke mogućnosti. Također, modul omogućuje i učenje o prototypingu koji je završna faza u design thinkingu. Ona omogućuje dizajnerima da testiraju izvedivost trenutnog dizajna.

dr. sc. Dino Dogan

Ovaj modul će polaznicima omogućiti da nauče o svim poslovnim modelima koji su važni kako bi kao poduzetnik odabrali adekvatan model koji ispunjava sve potrebe klijenta po konkurentnoj cijeni i održivom trošku.

dr. sc. Jelena Čuveljak

Za razvitak bilo koje poduzetničke ideje vrlo je važno poštovati sva pravna pravila EU. Ovim modulom polaznici će se posdjetiti, ali i usavršiti svoje znanje o svim potrebnim pravnim aspektima kojih se treba pridržavati.

Ivija Bernatović, MBA