NOVA GRUPA Mastering GPT: Povećajte produktivnost s ChatGPT-om  Praktična radionica o primjeni na radnom mjestu – 20. veljače

Jeste li počeli primjećivati da se vaš radni dan sastoji od previše rutinskih zadataka koji vam nepotrebno oduzimaju vrijeme? Borite li se s pronalaženjem pravih riječi u poslovnom komuniciranju ili provodite previše vremena na upravljanje društvenim mrežama? Možda se osjećate preopterećeno brojnim HR zadacima ili tražite načine kako poboljšati svoje marketinške aktivnosti?

Ako se prepoznajete u bilo kojem od ovih scenarija, naša cjelodnevna radionica ‘Povećajte produktivnost s ChatGPT-om: Praktična radionica o primjeni AI alata na radnom mjestu’ može biti upravo ono što vam treba. Kroz ovaj webinar, otkrit ćete kako GPT-3.5 može poboljšati vašu produktivnost i osloboditi vas monotonih i repetitivnih zadataka koji crpe vašu energiju.

Program je namijenjen profesionalcima iz različitih područja poslovanja koji žele unaprijediti svoje radne procese kroz AI tehnologiju.

U poslovnom kontekstu obuhvaća sljedeće segmente:

  • Uvod u korištenje ChatGPT-a: Osnove AI tehnologije i njezina primjena u poslu.
  • Primjeri iz prakse: Konkretni primjeri korištenja GPT-au različitim poslovnim sektorima.
  • Pravila za promptove: Kako stvarati prilagođene naredbe za GPT.
  • Radionica izrade promptova: Vježba za izradu personaliziranih naredbi.
  • Pregled dodataka: Razmatranje dodataka koji proširuju funkcionalnosti GPT-a.
  • Polaznici će naučiti kako GPT može poboljšati produktivnost u različitim aspektima posla i primijeniti ga u svakodnevnim zadacima.

Ivan David Dogan, mag. phil.
20. veljače 2024.
09.00 – 16.30h
Ulica Filipa Vukasovića 1, Zagreb

Prijavite se putem linka u nastavku: https://forms.gle/1SL6Q8JMY3omWzew6

Za sve informacije oko cijene i popusta obratite nam se na: info@zsemakademija.hr